Desteğe geri dönen bu token boğa koşusu sinyali veriyor! Teknik analiz

Desteğe geri dönen bu token boğa koşusu sinyali veriyor! Teknik analiz

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Son düzeltme, CAKE token fiyatını 10 dolar seviyesindeki aylık desteğe düşürdü. Teknik tablo, tokenin bu alt desteği kırma ihtimalini gözler önüne seren azalan bir üçgen modeli gösteriyor. Ancak CAKE için ölüm fermanı vermek için çok erken. Çünkü RSI bir boğa koşusu sinyali veriyor.

Teknik analiz

Artan bir dizi düşük zirveye rağmen, boğalar geçmişte CAKE fiyatını 10 dolarlık desteğin üzerinde tutmayı başarmıştı ve günlük grafikte azalan bir üçgen modeline neden olmuştu.

17 Ocak’ta, token fiyatı düşen trend çizgisinden reddedildi ve sadece 5 günde %17’lik bir kayıp göstererek alt desteğe düştü. Fiyat şu anda bu formasyonun boyun çizgisinden düşüş eğilimi gösteriyor.

Bununla birlikte, Göreceli Güç Endeksi(35) eğimleri, grafiğinde bir yükseliş sapması gösteriyor ve bu da üçgen modelinden bir yükseliş kırılması için makul bir olasılık olduğunu ortaya koyuyor.

CAKE boğaları 10 dolarlık işareti geri alabilir mi?

Şu anda 9.49 seviyesinde işlem gören CAKE token fiyatı, %5.94’lük bir gün içi kaybı gösteriyor. Kripto traderları, bir düşüşü kabul etmek ve kısa bir fırsat bulmak için bu 10 dolarlık desteğin altında günlük mum kapanışını beklemelidir.

Eğer token, düşük fiyatı reddetmeyi ve boyun çizgisinin üzerinde kalmayı başarırsa, üçgen deseni bozulmadan kalacaktır.

Geleneksel pivot seviyesi, CAKE token fiyatı için genel direnç seviyelerinin 10.6 dolar ve 11.4 dolar olduğunu gösteriyor. Diğer taraftan destek seviyeleri ise, 9,25 dolar ve ardından 8,45 dolar.

coingape


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin