Sıkışan Metaverse coinde enerji birikti: Patlamayı kaçıran üzülebilir!
Sıkışan Metaverse coinde enerji birikti: Patlamayı kaçıran üzülebilir!

Bu metaverse coin günlük talep bölgesini deldi: %38’lik yükseliş mümkün!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Metaverse coin Sandbox, son çöküşünün ardından yön eğilimini yeniden düşünmesinin muhtemel olduğu çok önemli bir noktaya ulaştı. Söz konusu dayanak noktasından bir sıçrama, düşüş trendini sona erdiren bir yükseliş trendini tetikleyebilir.

Sandbox (SAND) toparlanmayı hedefliyor

Sandbox fiyatı son beş gün içinde %35 düştü ve 2,69 dolardan 3,00 dolara uzanan günlük talep bölgesini deldi. Bariyer daha önce SAND için bir fırlatma rampası görmüştü.

Bu nedenle, son düzeltmenin fiyatta bir U dönüşüne neden olması ve ardından hızlı bir toparlanma rallisi başlatması muhtemel. Sıçrama, SAND’i 3,31 dolarlık engeli yeniden test etmeye iterek %16’lık bir kazanca neden olabilir. İyimser bir senaryoya göre, metaverse coin 3,31 dolarlık engeli kırarak 4 dolar psikolojik seviyesine doğru gidebilir. Bu senaryonun gerçekleşmesi halinde %38 oranında bir kazanç mümkün.

Pek olası olmasa da Sandbox fiyatı, aşırı iyimser bir senaryoda haftalık direnç bariyerini 4,71 dolar olarak etiketleyebilir.

Bu metaverse coin günlük talep bölgesini deldi: %38'lik yükseliş mümkün!

İşler Sandbox fiyatı için iyiye giderken, satış tarafı etkinliğindeki bir artış, metaverse coin’in 2,69 ila 3,00 dolar arasındaki talep bölgesini aşmasına neden olabilir. 2.69 doların altına yakın bir günlük mum çubuğu, daha düşük bir dip oluşturacak ve yükseliş tezini geçersiz kılacaktır.

Bu gelişme, ayıların kontrolü ele geçirmesinin yolunu açacak ve 1,80 dolara olası bir çöküşe işaret edecek. Hareket, metaverse coin için %33’lük bir düşüşü ifade ediyor. Bununla birlikte, çöküşün ardından oluşacak seviyeler, kenardaki alıcıların yeniden girebileceği ve yükseliş trendine bir kez daha şans verebileceği iyi bir yer.

fxstreet


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin