featured

Sandbox’ta 25 adet özel ada 2,8 milyon dolara satışa çıkarıldı!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Sandbox’ta 25 adet özel adanın satışa çıkarılmasının ardından küresel borsalardan bir tanesi olan eToro dikkate değer alıcılardan biri oldu. Bahsedilen adalar helikopter pistleri, mobilyalar, ve özel bir liman için seçenekler sunuyor. Ayrıca The Sandbox’ta, Luxury District’teki 150 villanın tamamı da satıldı.

Sandbox

Lüks NFT’ler ve lüks metaverse gayrimenkuller içeren dinamik olarak büyümekte olan pazar yeri Exclusible, The Sandbox’ta 25 özel adayı 910 adet Ethereum (ETH) karşılığında satışa çıkardığını duyurdu. Bu miktar yaklaşık olarak 2,8 milyon dolara eşdeğer oluyor.

Alıcılar arasında eToro da bulunuyor

Küresel borsalardan bir tanesi olan eToro da dikkate değer alıcılardan biriydi. Diğer alıcılar arasında ise yıldız futbolcu Marco Verratti, FC Bayern Münih kanat oyuncusu Kingsley Coman, eskiden dünyanın 1 numaralı tenis oyuncusu olan Ana Ivanovic ve FC Basel Ortak Sahibi ve Girişimci Dan Holzmann diğer tanınmış isimler bulunuyor.

Sandbox’ta satışa çıkarılan adalar hakkında alıcılar neler söyledi?

Adalar, Sandbox topraklarına aittir. Ayrıca helikopter pistleri, mobilyalar, özel bir liman ve daha fazlası için de seçenekler sunar. Kalan son adalar ise sosyal medyada en az 1 milyon takipçisi olan alıcılar buldu.

Exclusible’ın Kurucu Ortağı ve CEO’su Thibault Launay şunları söyledi:

Şahsa münhasır olan özel adalarımız için böylesine patlayıcı bir tepki almaktan heyecan ve onur duyuyoruz. Adaların sadece iki hafta içinde satılması, özel metaverse varlıklarına ve deneyimlerine olan yüksek talebi gösteriyor. Metaverse’e benzersiz deneyimler getirme misyonumuzu sürdürmeye çalışıyoruz.

eToro’nun Kurucusu ve CEO’su Yoni Assia şunları ekledi:

Bu girişimde Exclusible’a ve metaverse’e katılmaktan heyecan duyuyoruz. Sandbox’a katılmaya ve Exclusible’dan arazi satın almaya karar vermek, metaverse’e geçerken küresel yenilikçilere ve trend belirleyicilere katılmak için bir fırsattı. Gelecekte bizi orada ziyaret edecek eToro kullanıcılarını ve paydaşlarını bekliyoruz!

Yakın zamanda UNICEF Sırbistan için para toplamak amacıyla bir NFT’yi açık artırmaya çıkaran Ana Ivanoviç şunları söyledi:

Bu heyecan verici metaverse projesinde yer almaktan heyecan duyuyorum.

Kingsley Coman, bir Fransız lüks sokak giyim markası olan CHMPS PARISSE ile yaptığı işbirliği sayesinde Exclusible ile tanıştı. O da bu konudaki düşüncelerini şu sözlerle dile getirdi:

Bu seçkin topluluğa katılarak ve deneyimler geliştirerek metaverse’e girmekten çok memnunum.

CHMPS PARISSE Tasarımcısı Abdel Pom şunları kaydetti:

Tasarımcılar olarak ve Exclusible sayesinde, şimdi metaverse’de VIP topluluğumuza benzersiz deneyimler getirme misyonumuzu sürdürmeye çalışıyoruz.

150 adet villa 1,6 milyon dolara satıldı

Platform ayrıca The Sandbox’ın Exclusible Luxury District’teki 150 villasının tamamını sattı. Kayda değer alıcılardan biri de bölgede sanal ofis kuran BCG Gamma oldu.

Ön satışta villaların yarısı sadece 48 saat içinde satıldı. Geri kalanı ise genel satış sırasında 5 saat içinde tükendi. Bu villaların toplam değeri 1,6 milyon değerinde 750 adet Ethereum’a eşdeğer.

invezz


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin