featured

Bu altcoin boğa eğiliminde: Sermaye artırımı fiyatı etkiledi mi?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Piyasanın ilk 10 içinde yer alan AVAX, son gelişmelerin ardından fiyatında hareketlilik yaşandı. Ekip sermaye artırımı için müjdeli haberi verdi. Altcoin boğa için hazırlığını tamamlıyor mu?

Avalanche (AVAX), Ava Labs’in daha fazla sermaye artırdığına dair bir rapor üzerine toplandı. Planlanan sermaye artışı, blok zincirinin lider geliştiricisi olan Ava’nın en değerli kripto girişimlerinden biri haline geldiğini gösteriyor.

AVAX, son 12 saatte yaklaşık %7 yükseldi ve 80 doların üzerinde işlem görüyor. Son ralli, tokenın, daha geniş bir kripto akışının fiyatları baskıladığı son üç gündeki kayıplarının büyük bir kısmını sildiğini saptadı.

Avalanche, daha büyük ağdaki birkaç eksikliği düzeltme iddiası nedeniyle birçok kişi tarafından “Ethereum Killer” olarak adlandırılan popüler bir akıllı sözleşmeler blok zinciridir.

Ava Labs 350 milyon dolar toplayacak

Bloomberg , Ava Labs’ın firmaya 5,25 milyar dolar değerinde olacak 350 milyon dolarlık yeni fon sağladığını bildirdi. Yeni finansman, AVAX’ın Ethereum ve Solana gibi diğer akıllı sözleşme zincirleriyle rekabet etmeye çalışmasıyla geliyor.

Eylül 2020’de lansmanı yapılan zincir, popülaritesinde hızlı bir artış gördü. AVAX şu anda 21.8 milyar dolar ile piyasa değeri açısından en büyük 10. token.

Sermaye artırımının ortamının ne olduğu hemen belli değildi. Ancak Avalanche, Polychain Capital, Three Arrows ve Andreessen Horowitz dahil olmak üzere birçok büyük kripto yatırımcısının yatırımlarına kur yaptı.

AVAX, DeFi’nin ilgisini çekiyor

Son zamanlarda, Terra topluluğu Luna Foundation Guard (LFG), UST rezervlerine yaklaşık 100 milyon$ AVAX ekledi. AVAX zaten kendi DeFi protokollerine sahip olsa da, Terra gibi çok daha büyük bir oyuncunun ilgisi token için bir yükseliş işareti. LFG alımı AVAX fiyatlarını artırdı.

coingape


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin