Bobby Lee: “Tarih tekerrür eder ise bu fiyat seviyeleri gerçekleşecek.”

Bobby Lee: “Bitcoin geleneksel fiat para sistemini devirecek.”

service service
Share

Share This Post

or copy the link

BTC China’nın kurucu ortağı ve BTC Vakfı’nın bir yönetim kurulu üyesi olan Bobby Lee, yakın zamanda verdiği bir röportajda geleneksel finansal sistem hakkındaki görüşlerini paylaştı. Lee’ye göre Bitcoin para sistemine bir sonraki alternatif oldu.

BTCChina’nın kurucu ortağı Bobby Lee: “Bugün fiat paramız, aslında borç tabanlı.”

Bobby, geçtiğimiz yüzyılda kullanılan fiat para sisteminin veya geleneksel finansal sistemin yakında çökeceğini söylüyor ve açıklamalarına şunları ekliyor:

Bugün fiat paramız, aslında varlığa dayalı bir para sisteminde olduğumuz tarihin aksine borç tabanlıdır.

Kurucu ortak, faiz oranlarında yakın bir artış olduğunu ve son on yılda fazla para basılmasından kaynaklanan yüksek enflasyon nedeniyle bunun kaçınılmaz olduğunu belirtiyor. Ayrıca, bu durumların ekonomiye “zarar vereceğini” ve elde edilen gelirden daha fazla masraf olduğu için daha büyük bütçe açıklarına yol açacağını da ekliyor. Lee konuya yönelik şunları söylüyor:

Bu, dünya çapında daha da fazla para basımı anlamına geliyor!

“Merkez bankası tarafından verilen ve borca ​​dayalı fiat parası sona erebilir.”

Ayrıca, bu kısır döngünün nihayetinde güncel fiat para sisteminin çökmesine yol açacağını da belirtiyor. Bobby’ye göre fiat paralar, her zaman enflasyonla başlayıp, süperenflasyonu takiben başarısızlıkla sonuçlanır ve hiperenflasyon ile biter. Bu aşamada, hükumet kurumları ulusal borçlarından, bütçe açığından ve yüksek faiz ödemelerinden kurtulmaya çalışacaklardır. Bu kurumlar daha fazla borç alacak ve daha fazla para basacak, böylece daha yüksek bir ulusal borç ve daha yüksek faiz oranları yaratacaktır. Ayrıca Lee konuya yönelik şunları söylüyor:

Küresel ölçekte gerçekleşmesi beklenen bir tren batığı! Merkez bankası tarafından verilen ve borca ​​dayalı fiat parası sona erebilir.

Lee’ye göre, geleneksel finansal sistemin çözümü ve geleneksel sistemi devirecek teknoloji Bitcoin olarak adlandırılıyor.

Ambcrypto

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin