Dün CFTC soruşturmasıyla sarsılan BNB 15. yakıma hazırlanıyor: Peki yakım ne zaman?
Dün CFTC soruşturmasıyla sarsılan BNB 15. yakıma hazırlanıyor: Peki yakım ne zaman?

BNB ATH tazeledi: BNB coin için kritik seviyeler

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Önceki zirvesini kırdıktan sonra, Binance Coin (BNB) 2 Şubat 2021’de tüm zamanların en yüksek seviyesine ulaştı. Trend, Binance Coin-USD çifti için açıkça yükselişe geçse de, BNB/BTC’nin aynı performansı göstermiyor.

Binance Coin tüm zamanların zirvesine çıkıyor

BNB, 13 Mart 2020’den beri yukarı doğru hareket ederken, Ocak 2021’e kadar 38 dolarlık tüm zamanların en yüksek direncini kıramamıştı.

BNB, yukarı hareketine devam etmeden önce 38 dolar seviyesini destek olarak doğruladı.

Şimdiye kadar BNB, 2 Şubat’ta tüm zamanların en yüksek fiyatı olan 52.53 $ ‘a ulaştı.

Haftalık zaman dilimindeki teknik göstergeler yükseliş eğilimi göstererek yukarı hareketin devamını destekliyor.

BNB için kritik seviyeler

BNB Breakout

Günlük grafikten elde edilen verile, 38 dolarlık alanın birden fazla tekrar testini göstererek bu olasılığı destekliyor. Bu aynı zamanda RSI’daki gizli bir yükseliş sapması ile birleştirildi.

MACD de yukarı doğru hareket ediyor ve Stokastik osilatör yükseliş eğilimi göstermeye çok yakın. Bu, eğilimin yükselişe geçtiğini ve BNB’nin yükselmeye devam etmesinin beklendiğini gösteriyor gibi görünüyor.

Dalga Sayısı

Dalga sayısı, BNB’nin Mart 2020’nin düşük seviyeleriyle başlayan yükseliş dürtüsünün (aşağıda beyazla gösterilmiştir) üçüncü dalgasının zirvesine yaklaştığını gösteriyor.

BNB, Fib uzantılarının, projeksiyonlarının ve harici geri çekmelerin bir kombinasyonu kullanılarak bulunan 51,34 – 53,81 ABD Doları arasında olası hedeflerin bir kümesine ulaştı.

Üçüncü dalganın 65-69 ABD Dolarına kadar çıkması mümkün olsa da, mevcut seviyeye yakın durması daha olası.

Alt dalga sayısı turuncu olarak verilmiştir.

BNB Wave Count

BNB/BTC

Kripto para tüccarı @Thebull_Crypto, bir pompanın gelme ihtimalinin yüksek olduğunu belirten bir BNB grafiğinin ana hatlarını çizerek ₿0.0019 olası bir hedef verdi.

BNB/BTC, 0.786 Fib geri çekilme seviyesinde sıçrarken, önceki kırılma seviyesinde ₿0.0019’da güçlü bir dirençle karşı karşıya.

Teknik göstergeler açıkça yükselişe sahip olsa da, BNBBTC ₿0.0019 seviyesini geri kazanana ve bunu destek olarak doğrulayana kadar eğilim teyit edilmiş olmaz.

beincrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin