PrimeXBT, XRP çiftlerini kaldırma kararı aldı
PrimeXBT, XRP çiftlerini kaldırma kararı aldı

PrimeXBT, XRP çiftlerini kaldırma kararı aldı

service service
Share

Share This Post

or copy the link

PrimeXBT, bugün erken saatlerde yapılan bir duyuruyla XRP/USD, XRP/BTC işlem çiftlerinin kaldırıldığını bildirdi. Böylece XRP’yi listeden çıkaran son kripto borsası oldu.

Listeden çıkarma, 10 Şubat 2021 Çarşamba, 15:00 UTC’den itibaren geçerli olacak. Bundan önce, XRP çiftleri 5 Şubat 2021 Cuma günü saat 15: 00’da ‘sadece azalt’ durumuna aktarılacak.

Söz konusu duyuruya göre PrimeXBT, “Ripple’ı çevreleyen önemli olayların” yanı sıra “varlığın birden fazla likidite sağlayıcımızdaki listeden çıkarılması” nedeniyle ticaretini kaldırma ve durdurma kararı aldı.

SEC’in davası ilk açıldıktan sonra, Coinbase ve Binance.US dahil olmak üzere birçok borsa, XRP etrafındaki belirsizlik ışığında herhangi bir yasal bildirimle kendilerine sunulmaktan kaçınmak için kripto para birimini hızlı bir şekilde kaldırdı.

O zamandan beri, XRP ticareti, varlığı desteklemeye devam eden belirli mekanlarla sınırlı kaldı, ancak listeden çıkarma varlığın genel likiditesinde önemli bir düşüşe neden oldu.

PrimeXBT, XRP için önemli miktarda işlem hacmine sahip mekanlardan biriydi. Sadece son 24 saat, XRP/USD işlem çifti için işlem hacminde 42.991.416,17 $ gördü ve bu da onu BTC/USD ve ETH/USD’den sonra üçüncü en büyük işlem çifti haline getirdi.

Bununla birlikte, XRP’nin geçtiğimiz günlerde 24 saat içinde % 170’in üzerinde bir artış gösterdiği ve kripto 0,745 dolara değdiği ve yazım sırasında 0,366 dolara düştüğü göz önüne alınmalı.

Geçen hafta, bu tür fiyat artışları bir şekilde bir eğilim haline geldi ve bu ralli de Reddit topluluğu r/Satoshistreetbets tarafından yönlendirildiğini gördü. Aslında, birçok yorumcu, özellikle son gelişmeler ışığında, kripto para biriminin yükselişinin ölçeğine şaşırmış durumda.

Ancak diğerleri, Ripple’ın SEC’in davasına verdiği resmi cevabın kripto varlığın son fiyat hareketlerinde rol oynamış olabileceğini savundu.

ambcrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin