Bloomberg uzmanları, Bitcoin fiyatının 100.000 dolar olacağını tahmin ediyor! Peki ne zaman?
Bloomberg uzmanları, Bitcoin fiyatının 100.000 dolar olacağını tahmin ediyor! Peki ne zaman?

Bloomberg uzmanları, Bitcoin fiyatının 100.000 dolar olacağını tahmin ediyor! Peki ne zaman?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto piyasasının mevcut oynaklığına rağmen, özellikle Bitcoin için hâlâ umutlu bekleyiş devam ediyor. Bloomberg’in Ethereum’un yakın vadeli performansı hakkında da fikir veren kısa süre öncek paylaşılan analiz, Bitcoin fiyatı için bir sonraki kilit seviyeyi ise 100.000 dolar olarak belirledi. Analiz, Bitcoin’i yeni zirvelere yükselmek için benzersiz bir konuma yerleştiren temeller ve Bitcoin’in piyasada artan şekilde benimsenmesiyle destekleniyor. Bu arada, Bitcoin fiyatı son birkaç günde yaşanan olumsuz çöküşten kurtulmaya başladı.

Bloomberg analistlerine göre Bitcoin’in bir sonraki kilit fiyat seviyesi 100.000 dolar olabilir

Bloomberg Intelligence, BTC fiyatının kilit seviyesini 100.000 dolar olarak tahmin ediyor.  Bloomberg’in kıdemli emtia stratejisti Mike McGlone liderliğindeki analist ekibi, BTC’nin piyasa performansının, varlığın bir tavan yerine bir dip fiyat oluşturduğunun göstergesi olduğunu savunuyor. Bitcoin, 30.000 ile 60.000 dolar fiyat aralığında işlem gördü ve 2021’de iki kez en alt ve en tepeye dokundu.

BTC fiyatının bir tavandan ziyade bir taban oluşturması daha olasıdır, bu da 30.000-60.000 dolara alışmış olan yatırımcıların hayal kırıklığına uğrayabileceği anlamına gelir. Analistler, 2021’in başlangıcından bu yana, daha taktik odaklı olanın alt uç yakınında iki kez ve üst uçta iki katına satış yapma fırsatları olduğunu belirtiyor.

Ancak, bu eğilim onların verilerine göre sona yaklaşıyor olabilir. Analiz, BTC fiyatının izlemesi için en olası yolun daha yüksek seviyeye çıkmak olduğunu gösteren verilere dikkat çekti. Ayrıca BTC’nin 52 haftalık hareketli ortalamanın yaklaşık %30 altında destek bulabileceğini belirtiyor. Bu, Bitcoin fiyatının mevcut 60.000 dolarlık tavanının Kasım 2021’deki kadar güçlü olmadığı şeklinde yorumlanabilir.

Bloomberg’in 100.000 dolarlık Bitcoin fiyat tahmini ne zaman gerçekleşecek?

Bitcoin (BTC) şu anda son yedi günde %9,12 artışla 41.300 dolar civarında işlem görüyor. Ancak, piyasa bu yılın büyük bir bölümünde düşüşteydi. Şu anda yıldan yıla %10,8 düştü. Bloomberg, 100.000 dolarlık fiyat hedefine ne kadar sürede ulaşılacağı ile ilgili net bir paylaşım yapmadı. Ancak hedefe doğru yükselişte rol oynayacak temel esasları sıralıyor. Bunlara artan talep ve sınırlı arz dahil. Ayrıca, Çin’den farklı olarak ABD’nin kripto paraları yasaklamayacağını belirterek, 2022’de gerçekleşecek olan artan düzenleyici netliğin altını çizdi.

Bu arada, BTC fiyatının 100.000 dolara ulaşmasını öngören diğer analistler farklı zamanlara dikkat çekti. Kripto YouTuber Benjamin Cowen ve El Salvador başkanı Nayib Bukele gibi daha iyimser analistlerden bazıları, BTC’nin 2022 bitmeden hedefe ulaşacağına inanıyor. Ancak Skybridge’den Anthony Scaramucci ve Cathie Wood’dan ARK Invest dahil olmak üzere diğerleri daha uzun vadede bu fiyata ulaşacağını düşünüyor.

coingape 


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin