Blockstack (STX) tüm zamanların en yüksek seviyesinde yükselişine devam ediyor
Blockstack (STX) tüm zamanların en yüksek seviyesinde yükselişine devam ediyor

Blockchain girişimi Blockstack kendini merkezsiz yapacak planı açıkladı

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Web 3.0 geliştiricisi Blockstack, cuma günü daha geniş bir dağınık topluluk oluşturacak bir dizi varlığın geliştirilmesine yönelik planını açıkladı. Blockchain startup’ı, yapısını merkezsiz hale getirmek için bir yol haritası hazırladı.

Kurucu ortaklar Ryan Shea ve Muneeb Ali bir blog yazısında, şirketin kurumsal yönetiminin Blockchain platform ve uygulama ağının işlevlerine benzer şekilde merkezi olmayan yapıyı gerçekleştirmek istediğini yazdı.

Yeni yollar oluşturmaya kararlıyız. Sağlam ve merkezi olmayan dağıtık bir ekosistemin amacını gerçekleştiren yönetişim yapıları oluşturmaya kararlıyız. Ancak, bu hedefi yürütme süreci zaman alacak.

Blockchain startup’ı Blockstack yeni bir oluşum yaratıyor

Blockstack’ın kurucularının alacağı ilk adım olarak, Signature Fund adında bir oluşum yaratacak. Yeni oluşum, mevcut Blockstack PBC ve risk sermayesi kanadıyla birlikte ekosisteme katkıda bulunmaya başlamak için kâr amacı gütmeyen bir vakıf olacak. Signutue Fund, ABD merkezli bir kurum ve Hong Kong merkezli bir oluşum yaratacak.

Her yeni varlık diğerlerinden bağımsız kalacak. Shea, Amerika Birleşik Devletleri’ndeki yapıyı yönetmek için Blockstack PBC’den ayrılırken, Larry Salibra Hong Kong şirketini kuracak. Ali mevcut şirketten sorumlu olacak.

Söylenene göre, hepsi daha büyük Blockstack ekosisteminin bir parçası olacaklarını iddia ediyor.

Shea ve Ali şunları yazdı:

Yukarıdaki tüm birimlerle hedefimiz, herhangi bir kontrole sahip olmamak ve her bir kurumun bağımsız yönetimine ve sesine sahip olmasını sağlamak. Gelecek olan Stacks Blockchain, tüm ekosistemi başarıya ortak ilgi gösteren bireyler ve varlıkları ekosistemin başarısında birleştirecek.

İkili şunları ekledi:

Merkezsizleşme ikili bir adım değil.

coindesk

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin