Shib fiyatı, Bitstamp listelemesine rağmen yükselmedi

SHIB fiyatı, Bitstamp listelemesine rağmen düşmeye devam ediyor! Peki neden?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Sıklıkla Dogecoin (DOGE) katili olarak anılan Shiba Inu (SHIB), 8 Aralık’ta en tanınmış kripto borsalarından biri olan Bitstamp’ta listelenmesiyle bir dönüm noktasına ulaşsa da SHIB fiyatında beklenen yükseliş gerçekleşmedi.

Listeleme, Shiba Inu’nun kripto alanında daha geniş bir benimseme arayışında olduğu zamanda geldi. Bitstamp’ın dünya çapında SHIB’le ilgilenen 4 milyondan fazla müşterisi olduğunu göz önüne alırsak, listeleme Shiba’nın benimsenmesini önemli ölçüde artırabilir.

Bununla birlikte, şaka tabanlı kripto paranın fiyatı, beklenen tepkiyi vermedi. Shiba Inu bu tür dönüm noktalarına ulaştığında genellikle yaşanan yukarı yönlü bir hareketi bu sefer göstermedi. Nitekim, SHIB fiyatı 8 Aralık’ta günlük en yüksek 0,0000376 dolardan bugün erken saatlerde 0,00003638 dolara düştü.

SHIB fiyatı

SHIB fiyatı, son ralliden bu yana iyileşemedi

Gerçekten de SHIB, Bitstamp’ta listelenmeden önce bile yıl boyunca iyi iş çıkardı. Dijital varlık, yalnızca bu yıl yatırımlardan binlerce kez geri döndü.

Rallinin zirvesinin, fiyatın tüm zamanların en yüksek seviyesi olan 0,0009 doların hemen altına ulaştığı Ekim ayında değiştiğini belirtmekte fayda var. Yine de büyük rallinin ardından SHIB fiyatı, analistlerin performansını belirlemede kritik olduğunu söylediği bir seviye olan 0,0006 doların altına düştü.

Fiyat tekrar o seviyeye dokunmaya çalıştı ancak birkaç kez reddedildi. Son Bitcoin düşüşü, SHIB’nin durumunu kötüleştirdi ve bir süredir tutmayı başardığı bir seviye olan 0,0004 doların altına düşmesine neden oldu.

Piyasa yönü ağırlıklı olarak Bitcoin tarafından belirlendiğinden, SHIB’nin henüz Bitstamps listesine olumlu yanıt vermemesi şaşırtıcı değil. Ancak, piyasanın yukarı yönlü bir harekete yeniden başlaması durumunda durum değişebilir.

Shiba Inu’nun temelleri sağlam

Şu anda piyasa dar bir aralıkta hareket ediyor ve fiyatlar çoğunlukla net bir yön olmadan konsolide oluyor. Ancak, temelleri fiyatlarından daha iyi görünen bazı varlıklar var ve Shiba Inu bunlardan biri.

Kripto zincir üstü analitik platformu Santiment’e göre, bu varlıklar, temellerine kıyasla bastırılmış fiyatların belirtilerini gösteriyor.

Santiment, Shiba Inu’nun diğer dijital varlıklar arasında yüksek piyasa değerine, hacme ve adres etkinliğine sahip olduğunu, ancak SHIB fiyatının şu anda performans göstermediğini gösteren ‘Güçlü ve Aşırı Satılmış (Strong and Oversold)’ taramasını kullanarak bu sonuca vardı.

Genel olarak, Shiba Inu şu anda Dogecoin’in iki sıra gerisinde, piyasa değerine göre 13. en büyük kripto para birimidir.

Doge tokeni, iyi temellerle Ekim ayında yakaladığı rallinin zirvesinde en büyük 7. kripto para oldu. Temeller sonunda fiyata ne olacağını belirlediğinden, geleceği için göründüğünden daha fazlası olabilir.

finbold


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin