BitMart
BitMart

Kayıt olan herkese ödül veren kullanıcı dostu borsa: BitMart ile tanışın

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Sunduğu özelliklerle benzersiz bir borsa platformu deneyimi sunan BitMart, kriptoseverlerin takdirini topluyor. Kayıt olmanız halinde dahi ödül kazanabileceğiniz bu platformun pek çok kullanıcı dostu uygulaması var. Detayları birlikte inceleyelim.

Bitcoin‘in doğduğu 2009 yılından beri, Blockchain dijital varlıkları yaklaşık on yıldır gelişimini sürdürüyor. Bitcoin bir zamanlar dijital altın olarak biliniyordu ve şimdi birim fiyatı da altın fiyatını geçti. Dahası, endüstrinin piyasa kapitalizasyonu da üç yüz milyar ABD dolarını aştı.

Daha yakın zamanda, Blockchain dijital varlıkları göz ardı edilemeyecek yeni finansal kaynaklar haline geldi. Geçmişte, dünyanın dört bir yanındaki hükümetler, dijital varlıkların denetlenmesiyle ilgili yasa ve yönetmelikler çıkarmıştı ve şu anda çeşitli alanlardaki kurumlar Blockchain teknolojileri konusunda daha fazla araştırma yürütüyorlar. Blockchain dijital varlıkları başlangıçta değersizken, şu anda milyonlarca insanın meşru varlıkları ya da yatırımları olarak kabul ediliyor.

Bitcoin’in değerindeki son artış, dünya çapında ciddi yatırımcıların dikkatini çekmeye başladı. Piyasada şu anda Litecoin ve Ethereum gibi Bitcoin dışındaki diğer dijital varlık türleri de yatırımcılar arasında popülerlik kazanıyor. Bitmart’ın misyonu da Blockchain endüstrisinin gelişimini teşvik etmek için dünya çapında yatırımcılara ve girişimcilere güvenli, güvenilir ve profesyonel hizmetler sunan, dünya çapında entegre bir ticaret platformu yaratmak.

Pek çok işlev tek bir platformda

Küresel entegre bir ticaret platformu olan BitMart, spot ticaret, vadeli işlem sözleşmesi ticareti, tezgah üstü alım satım işlemleri, tam ağ ticareti ve merkezi olmayan ticaret gibi çeşitli sistem fonksiyonları sunuyor. Böylelikle çok sayıda yatırımcının ihtiyaçlarını karşılıyor.

BitMart’ın ticaret sistemi, yatırımcılara güvenilir bir ticaret deneyimi sağlayan sağlam bir güvenlik mekanizmasına ve güvenilir bir mimariye sahip. Bunun yanı sıra, BitMart platformunun benzersiz çevrimiçi ticaret modeli, daha yüksek likidite sağlarken, dünya çapındaki büyük borsaların pazar derinliğini verimli bir şekilde eşleştiriyor. Tüm ağ ticaret sistemine dayanarak, BitMart platformunun dünyadaki dijital varlıkların en büyük likidite sağlayıcısı olacağı düşünülüyor.

BitMart hakkında

BitMart Exchange, dünya çapında 500.000’den fazla kullanıcısı ve CoinMarketCap‘te ilk 40 sıralaması ile kripto para pazarında öncü bir global dijital varlık işlem platformudur. BitMart, sadece coinler ve hizmet tokenleri için kriptodan-kriptoya ticaret sunar.

BitMart; Amerika Birleşik Devletleri, Rusya, Güney Kore, Singapur, Japonya ve Hong Kong dahil olmak üzere dünyanın dört bir yanından geniş endüstri tecrübesi ile küresel bir ekibe sahip. Mart ayında piyasaya sürüldüğünden beri, BitMart’ın toplam işlem hacmi 760 milyon doların üzerine çıktı ve günlük işlem hacminin ortalaması 25 ila 35 milyon dolar arasında.

BitMart şu anda BTC, ETH, USDT, LPK, LEML, XYO, AVH, SANC, XLM, OAS, EOS, NEO, ABT, MKR, BTM, ONT, GNT, EFX, RHOC, AE, EBC, ZIL, BBK, XRR, MOBI, ZRX, IOST, OMG, MMC, KAN, MT, UBEX, DPST ve BMX için 87 adet ticaret çifti sunuyor.

Mission X

Son zamanlarda, FCoin Exchange tarafından “trans-fee mining” modeli sıcak bir konu haline geldi. Pek çok yatırımcı modeli beğendi zira hem katılabilecekleri hem de kazanç sağlayan bir liste süreci sunan borsaların uzun süredir eksikliği hissediliyordu.

BitMart, kullanıcılarının istek ve ihtiyaçlarını tanıyor ve topluluk listesi kavramını kabul ediyor. Bu sebeple BitMart Exchange, Mission X: Topluluk Listeleme Pazarı’nı başlatıyor.

Mission X nedir?

Özetlemek gerekirse, projeler destekçilerden BMX biçiminde yatırım alabilecek ve BMX pazarında BMX için bir ticaret çifti olarak tokenleri listelemek için kullanabilecek. BMX pazarındaki tüm işlem ücretleri doğrudan projeyi destekleyen kullanıcılara yönlendirilecek. Ayrıca, başarılı projeler BitMart’ın ana ticaret pazarlarına girecek.

Investment Lab

Projeler önce Investment Lab’de taraftarlardan yatırım almayı hedefleyecek. Başlangıçta, projeler ERC-20, NEP-5 ve Stellar akıllı sözleşmeler ile sınırlı olacak. Kullanıcılar, BMX kullanarak onlara yatırım yaparak en sevdikleri projeleri desteklemeye davet edilecek. Herhangi bir projeye yatırım için sınır 1 milyon BMX olacak. Destekleyenler tarafından yatırılan herhangi bir BMX, projenin bir sonraki aşamaya ulaşması için yeterli zamana izin vermek amacıyla 90 gün boyunca dondurulacak. Bir proje o dönemde 1 milyon BMX’e ulaşmazsa, tüm BMX donmamış olacak ve yatırımcılara iade edilecek.

Mission X’in yararları nelerdir?

Bu sorunun cevabını, BitMart kurucusu ve CEO’su Sheldon Xia’dan dinleyelim:

Bu program, kullanıcılara, borsada listelenmek istedikleri projelere karar verme ve kendi kendini düzenleyen bir pazar oluşturma olanağı sağlar. Ayrıca, ICO aşamasından yeni çıkmış olan projelerin, gelişim yollarının başında büyük bir borsada listelenmesini sağlayarak, Blockchain teknolojisi için büyümeyi ve yeniliği teşvik ediyor.

Mission X ile ilgili tüm detaylar için buraya tıklayarak platformun resmi web sitesinde yer alan Mission X konulu içeriklere göz atabilirsiniz.

Kayıt olun, 20 BMX kazanın!

Kayıt olan tüm kullanıcılar, 20 BMX ile ödüllendiriliyor. Bunun yanı sıra başka bonuslar da mevcut.

Tüm BMX ve BTC bonusları, aşağıdaki gereksinimleri karşıladıktan sonra kullanıcı hesaplarına gönderilecek:

1- Kayıt olun

Kayıt işlemini tamamlayıp 20 BMX sahibi olabilirsiniz.

2- Referans

Davet ettiğiniz her arkadaşınız için 10 BMX kazanacaksınız.

3- Komisyon kazanın

BitMart’ın Refer-A-Friend programı sayesinde, doğrudan referanslarınızın ticari işlem ücretlerinden %50 komisyon, artı dolaylı referanslarınızın işlem ücretlerinden %10 komisyon alabilirsiniz (arkadaşlarınızın davet ettiği kişiler).

Detaylı bilgi ve kurallar için buraya tıklayarak ilgili duyuruyu inceleyebilirsiniz.

Bu kullanıcı dostu borsa ile ilgili detaylı bilgi için platformun web sitesini ziyaret edebilirsiniz.

 

BitMart

Web Sitesi

TwitterTelegram – Facebook – Reddit

 

___________________________

Kripto Para Haber, yazıda geçen bilgilerden ve ilgili ürün ya da hizmetlerle ilgili hasar, kâr-zarar ya da kayıptan sorumlu değildir. Kripto Para Haber, yazıda adı geçen şirket, ürün ya da hizmetle ilgili okuyucuların özen göstererek kendi araştırmalarını yapmalarını önerir.

Sponsorlu makaleleriniz için iletişime geçebilirsiniz / contact us  

___________________________

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin