Bitcoin’de fırsat devam ediyor Bu sefer çantalara Bitcoin ETF depolanıyor!

Bitcoin’de fırsat devam ediyor: Bu sefer çantalara Bitcoin ETF depolanıyor!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Yatırımcılar son düşüşlerde büyük ölçüde varlık toplamaya devam etti. 2021 yılının Kasım ayından bu yana yaşanan düşüş trendi boyunca varlık alımı sürekli yapıldı. Balinalar, önemli destek bölgelerinde parçalı alım gerçekleştirdi. Bazı yatırımcılar tarafından Bitcoin ETF çantalara dolduruldu. 

Bireysel yatırımcıların son Bitcoin fiyat oynaklığı konusunda kafası bir hayli fazla karıştı. Bu karışıklık kurumsal yatırımcılar tarafından hissedilmedi. Aşırı korku endeksi artış yaşarken onlar alım yapmayı tercih etti. Büyük balık yine küçük balığı yemedi, yuttu.

 Endüstri devleri sessizce büyük hamleler yaparak varlık sayısını artırdı. Glassnode’dan alınan verilere göre Kanada’nın Purpose Bitcoin ETF işlemleri artışa sahne oldu.

Bitcoin ETF yatırımcılar tarafından sepetlere ekleniyor

Bitcoin ETF yatırımcılar tarafından sepetlere ekleniyor

Borsa yatırım fonu tarafında da büyük bir mücadele var. Kurumsal yatırımcılar ucuzdan BTC almak için resmen uyandı. Bitcoin ETF tarafında son iki günde 1750’den fazla BTC birikti. Büyük yatırımcılar yeniden çantalarını doldurdu. 

2 Şubat Çarşamba günü Purpose Bitcoin ETF, tek bir günde 1.000 BTC’den fazla biriktirerek en büyük girişini kaydetti. Bu, kurumsal oyuncuların düşüşleri biriktirdiğini ve böylece bireysel oyunculardan likidite sıktığını gösteriyor.

Aynı durumu MicroStrategy ve El Salvador tarafında da gördük. Şirket bilançosuna 600 Bitcoin daha ekledi. Benzer şekilde, El Salvador da son iki hafta içinde Bitcoin düşüşünde satın aldı.

Santiment bir başka veriye dikkat çekti 

Zincir üstü veri analiz firması Santiment, Bitcoin yatırımcı duyarlılığının son iki hafta içinde üç aydan beri ilk kez pozitife döndüğünü aktardı. Bununla birlikte, yatırımcı hissiyatı coşkulu hale geldikçe, Bitcoin’in bir fiyat düşüşüne tanık olduğunu da belirtti. 

Bitcoin fiyatı bu haftanın başlarında toparlanma gösterse de hala 50 günlük hareketli ortalamasının altında işlem görüyor. Kripto analisti Lark Davis konuyla alakalı şunları söyledi: 

“Bitcoin, 33 bin dolar düşüşten 39.000 dolara kadar güzel bir ralli yaşadı. Ancak hala 50 günlük MA’dan birkaç bin uzakta ve gerçek boğa ayı çizgisinden (200 günlük MA) uzakta. Düşüş eğilimini kırmayı başaramadık. Bu bölge 49.000 dolarda.”

coingape


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin