Bitcoin yatay ilerliyor: Peki yeniden ralli başlatabilecek mi?
Bitcoin yatay ilerliyor: Peki yeniden ralli başlatabilecek mi?

Bitcoin yatay ilerliyor: Peki yeniden ralli başlatabilecek mi?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Lider kripto para birimi geçen ayı zirvede geçirdikten sonra geri çekilmeye başladı. Ekim ayının sonlarına doğru gördüğü yeni ATH sonrasında 60 bin doların altına kadar sarkmıştı. Bitcoin, Kasım ayında da konsolide olma sürecine devam ediyor.

Dünyanın en değerli kripto varlığı Ekim ayını 60K üzerinde kapatarak pozitif bir izlenim oluşturdu. Aylık kapanışı 60 bin doların üzerinde yapması analistlere göre oldukça önemliydi. Ancak Kasım ayına hızlı giriş yapamadı. Her ne kadar 64K seviyesini zorlasa da daha fazla ileriye gidemedi. Yeniden geri çekilen Bitcoin, Fed kararı esnasında 60 bin dolara kadar geri çekildi.

3 Kasım Çarşamba günü Fed kararı beklenirken küresel ekonomik verilerde düzeltmeler gözlemlenmişti. Ancak Fed, politika faizini sabit tutması yönü yeniden yukarı çevirdi. Ancak BTC, Amerika Merkez Bankası’nın bu kararına yeteri kadar tepki veremedi. Bunda dolar endeksinin artışa geçmesi de pay sahibi oldu.

Bitcoin ralli beklentisini karşılayabilecek mi?

BTC, haftanın son iş gününde 62.000 doların üzerinde işlem görüyor. Ancak genel olarak 60.000 ve 64.000 dolar bandına sıkışmış durumda. Henüz 62.500 doları ise kıramadı. Anlık denemeler yapsa da günlük 62.500 doların üzerinde kapanış sergileyemedi. Bu da 60K göstergesini kuvvetlendirmesine sebep oluyor.

Bitcoin, 63.500 dolar altında kalarak bir düzeltme hareketini son haftalarda başlatmıştı. Kısa vadede bir ralliye tanık olmamız için ise 62.500 doları kırması gerekecek. Önünde en büyük iki direnç 62.500 ve 63.000 dolarak olarak duruyor.

Bitcoin için ana destek seviyesi 61.500 ile 60.500 dolar da yer alıyor. Günlük bu noktalarda kapanış yapmaması gerekli. Direnç olarak ise 2 noktayı kıstas alabiliriz. 62.500-63.500 dolar ralliyi tetikleyebilir. Sağlıklı ilerleyiş için günlük ve haftalık kapanışlar gelmeli. Yakın vadede ise 62.250 dolara göz atılabilir.

newsbtc


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Gaziemir mutlu son

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin