ABD'nin en etkili isimlerinden biri, maaşını Bitcoin üzerinden alacak
ABD'nin en etkili isimlerinden biri, maaşını Bitcoin üzerinden alacak

ABD’nin en etkili isimlerinden biri, maaşını Bitcoin üzerinden alacak

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Miami’nin ardından New York’tan da ses getirecek bir Bitcoin hamlesi geldi. New York’un seçilmiş belediye başkanı Eric Adams, ilk üç maaşını Bitcoin üzerinden alacağını açıkladı.

New York Belediye Başkanı, maaşını Bitcoin üzerinden alacak

Seçilmiş belediye başkanı, Miami Belediye Başkanı Francis Suarez’e attığı bir tweet’te maaşını Bitcoin olarak alma planlarından söz etti. Salı günü Suarez, bir sonraki maaş çekini “%100 Bitcoin olarak” alacağını söylemişti.

Adams, Perşembe günü tweet’e yanıt verdi vNew York Belediye Başkanı olarak ilk üç maaş çekini BTC üzerinden alacağını belirtti.

“New York’ta her zaman büyük adımlar atarız. NYC, kripto para endüstrisinin ve diğer hızlı büyüyen, yenilikçi endüstrilerin merkezi olacak!”

Kripto para dostu başkan

Adams Çarşamba günü New York Belediye Başkanı seçildi. 1989’da tek bir dönem görev yapan David Dinkins’in ardından Big Apple’ın ikinci siyahi belediye başkanı olacak Adams, kripto para piyasasını destekleme niyetini de açıkça ortaya koydu.

Çarşamba günü Bloomberg’e bir röportaj veren Başkan, “iş dostu bir şehir” olmak istediğini ve bunun bir kısmının “Bitcoin ve kripto para biriminin büyümesini engelleyen şeyin” araştırılmasını içereceğini söyledi. Ayrıca Miami’nin kripto sektörünü kucakladığını, özellikle de Suarez’in şehirde tanıttığı kripto para birimi MiamiCoin’e atıfta bulunduğunu belirtti. Adams, iki şehrin dijital varlık alanıyla etkileşimde dostça rekabetten yararlanabileceğini söyledi.

Şu anda Adams’ın Bitcoin üzerinden tam olarak nasıl ödeme almayı planladığı belli değil, ancak potansiyel olarak NFL oyuncusu Aaron Rogers’ın liderliğini takip edebilir. Pazartesi günü Rogers, diğer spor oyuncularının bu yıl kripto benimsemeye yönelik benzer hamleler yapmasının ardından maaşının bir kısmını Bitcoin olarak almak için Cash App ile birlikte çalıştığını duyurdu.

cryptobriefing


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Konak mutlu son

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin