Ethereum gözünü 1.000 dolara dikti! Altcoin sezonu başladı mı? - Bu altcoinler zirveye yürüyor
Ethereum gözünü 1.000 dolara dikti! Altcoin sezonu başladı mı? - Bu altcoinler zirveye yürüyor

Bitcoin sabit kalırken bir analist altcoinler için sıradaki senaryoyu açıkladı

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Bitcoin, 13.800 dolarlık reddi takiben güç belirtileri göstermeyi sürdürdü. Altcoinler ise şu anda herhangi bir zayıflık belirtisi göstermese de son birkaç gündür büyük kayıplar yaşadı. Analistler şimdi altcoinlerin orta vadeli dipler oluşturma sürecinde olabileceğini belirtiyor.

Analist: “Altcoinler için düşüş çok sınırlı.”

Bir trader, daha küçük tokenlerdeki düşüşün şu anda “son derece sınırlı” olduğunu belirtiyor. Bahsedilen durum, bugünkü yoğun altcoin satışlarının birçoğunu aşırı satım bölgesine yönlendirmiş olabileceği anlamına geliyor. Bu da güçlü bir rahatlama rallisinin yakın olabileceğini gösteriyor. Bitcoin ise gücü nedeniyle önemli miktarda yatırımcı ilgisi ve fon topluyor.

BTC piyasada hakimiyet kazanmaya devam ederse altcoinler için daha fazla düşüş yaşanma ihtimali var ancak bir analist bu olasılıkla fazla ilgilenmiyor. Altcoinlerdeki düşüşün artık sınırlı olduğunu ve çoğunun yakın vadede yukarı doğru kırılmalar görmesini beklediğini ekliyor.

Bitcoin 13.000 doların üzerinde sabit

Son birkaç gün boyunca sıkı bir konsolidasyon aşamasında kalan Bitcoin 13.800 dolarlık retten sonra 13.000 doların alt kısmında işlem görmeye başladı. Bu reddedilme gerçekleştiğinden beri boğalar yavaş yavaş güç topluyor.

Piyasanın geri kalanı düşerken BTC şu an 13.330 dolarlık fiyattan marjinal olarak işlem görüyor.

Geçtiğimiz birkaç hafta, altcoinler için acımasız geçti ve çoğu, odak Bitcoin’e geçtikçe %50’den fazla düştüler. Fakat Twitter’da The Crypto Dog adıyla tanınan bir yatırımcı bu eğilimin çok uzun süre devam etmesini beklemiyor. Kendisi altcoin düşüşünün son derece sınırlı olduğunu belirtiyor.

Yanılıyor olabilirim ama bence altcoinlerin düşüşü aslında sınırlı. Bu durumun tersine döndüğünü düşünüyorum. Son zamanlarda satın alımlarımdaki aslan payı BTC olsa da, hâlâ yanımda ve benim için değerli bir avuç altcoin var. Altcoinler konusunda iyimserim.

bitcoinist


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin