Bitcoin Short pozisyonları rekor düzeyde kalmaya devam ediyor: İşte o rapor…

Bitcoin fiyat için kötü senaryolar çiziliyor! Bakın analist düşüş hakkında ne dedi?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Bitcoin (BTC), Pazartesi günü kayıplarını artırarak yılın büyük bölümünde bağlı olduğu ticaret aralığına geri düştü. Bitcoin fiyat, 2022 yılının büyük bir bölümünü 42.000 doların altında geçirmişti. Bu aralığı Ocak ve Şubat aylarında daha çok görmüştük. 

Analistler, enflasyon ve şahin bir Federal Rezerv’in önümüzdeki aylarda artacağı göz önüne alındığında, varlığın kayıplarını derinleştirmesini bekliyor. BTC son 24 saat içinde %1 düşerek üç haftanın en düşük seviyesi olan 41.890$’a ulaştı. Token, Mart ayı sonundaki güçlü rallisini neredeyse tamamen reddetti.

Son zamanlardaki zayıflığının büyük bir kısmı, diğer risk odaklı varlıklardaki kayıplarla çakışması oldu. Hisse senetleri ve döviz de, yatırımcıların Fed’in çeşitli varlık sınıflarına yatırım yapma marjlarını azaltacak faiz oranlarını artırmasından korkmasıyla yön değiştirdi.

Analist, Bitcoin fiyatı için önemsediği desteği söyledi

BTC’nin 42.000 doların altına düşmesi, 200 günlük hareketli ortalamasının kısa bir süre altına gerilmesini gösterdi. Bu, tokenın 40.000 doların altında daha büyük kayıplara yönelebileceğine bir işaret olabilir.

Kripto analisti SmartContracter, Bitcoin fiyat için bir sonraki kilit destek seviyesi olan 37.000-38.000 $’a düşmesini bekliyor. Yakın vadede kısa bir rahatlama sıçraması görse de, dünyanın en büyük kripto para biriminin momentumu büyük ölçüde aşağı doğru görüyor.

Son veriler, BTC’deki çok sayıda long pozisyonun geçen hafta tasfiye edildiğini de gösterdi. Başlangıçta varlık daha fazla kazanç bekleyen yatırımcılar için son kayıplar göz önüne alındığında şimdi duyarlılıkta bir değişiklik görebilir.

BTC/USD paritesi

Bitcoin kaç dolar oldu?

Lider kripto para birimi yaşadığı düşüşün ardından kritik 42.500 dolar seviyesini kırdı. Hatta bu seviye haftalık kapanışta kırıldı. Anlık fiyat ise 42.330 dolar seviyelerinde.

1 Bitcoin kaç TL?

TRY/USD paritesinin kırmızı yakması Bitcoin’i TL bazında da geriye itti. Ancak USDT paritesinde biraz daha iyi olduğunu söylemek mümkün. 1 Bitcoin şu an 623 bin lira civarında yer alıyor. USDT taraflı baktığımızda da 629 bin liradan alıcı buluyor.

Son 24 saat Bitcoin market değeri

Bitcoin market değeri ne kadar?

Sabah saatlerinde Bitcoin fiyat olarak dipleri denemesi market değerini de düşürdü. 800 milyar doların altına kadar geriledi. Şimdi ise 800 milyar doların biraz üzerinde seyrediyor.

coingape


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin