Piyasa izlemesi: Bitcoin, 17K’da konsolide oluyor

Bitcoin Ethereum analiz: Cuma günü gelen NFP raporu piyasayı hareketlendirdi

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Piyasalar en son ABD tarım dışı maaş bordrosu (NFP) raporuna hazırlanırken, harekete geçti. Kripto para birimi fiyatları Cuma günü NFP ile beraber toparlandı. 

İş açıklarının bir kez daha yükselmesiyle birlikte gelen ABD işgücüne 200.000 işin eklenmesi bekleniyordu. Bitcoin, bugünün raporundan önce 1.600 dolara yaklaşan Ethereum ile birlikte son 20.060 dolarlık bir tabandan uzaklaştı.

Bitcoin fiyatı

Piyasalar Ekim ayı tarım dışı maaş bordroları raporunun yayınlanmasıyla beraber Bitcoin fiyatı hareketlenmeye başladı. BTC/USD, rapor öncesinde 20.642.81$’lık zirveye yükseldi ve süreçte Perşembe günkü 20.086.24$’lık düşük seviyeden uzaklaştı. Şu an ise fiyat 20.800 doların üstüne yükseldi.

Geçen haftaki başarısız çıkıştan bu yana, BTC takip eden günlerde çoğunlukla daha düşük işlem gördü. Bugünkü ralli ile birkaç gün süren yükseliş momentumu aşağı yönlü hissiyatı gölgede bıraktı.

Ethereum fiyatı

Ethereum bugünkü seansta yeşildeydi ve fiyatlar 1.600 dolara yaklaştı. Perşembe günkü 1.526,73$’lık düşüşün ardından, ETH/USD günün erken saatlerinde 1.585.98$’lık gün içi en yüksek seviyesini görmüştü. Ancak tarım dışı istihdam verilerinin ardından ETH 1.600 doları aştı.

Hareket, tokenin kilit direnç noktasıyla çarpışmasına neden oldu. Ancak bu engeli tam olarak aşamadı. Bu önceki çarpışmadan bu yana, ETH biraz düştü.

Daha önce Bitcoin’de olduğu gibi, önceki boğalar, tıpkı RSI’nin kendi direnç noktasına yaklaştığı gibi, görünüşte kar elde etti.

news.bitcoin


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin