featured

Bitcoin boğaları yeniden sahneyi alıyor: İşte akşam fiyatlanması!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Sonunda Bitcoin boğaları kendini gösterdi. Fiyat, bu ay sonunda iyi bir görüntü verdi. Bu ilerleyişin en büyük etkisi ise ABD dolarının güç kaybetmesine bağlanıyor. Fiyat şu an neredeyse 20 bin dolara geldi.

ABD dolarının gücü 3 haftanın en düşük seviyelerine düşmesi, Bitcoin fiyatını 19.700 dolara taşımasına yardımcı oldu. Dolardaki zayıflık, yerel zirvelerin bir test için geri gelmesiyle BTC fiyat gücü için anında sonuçlar gösteriyor.

BTC/USD Günlük Grafik
BTC/USD Günlük Grafik

Dolar endeksinin bir aşağıya doğru salması Bitcoin boğalarını anında harekete geçirdi. Kimsenin beklemediği bir anda fiyat yukarı güçlü şekilde çıktı.

Bitcoin boğaları sert mumlar yakıyor

Lider kripto para birimi 15 dakikalık mumlarda yeşil ve dik bir yakım yaptı. Son bir saat içinde yükseliş momentumunu yukarıya taşıya bir yapı oluştu. Saatlik ve 4 saatlik mumların pozitif ayrışmasıyla beraber Stokastik RSI’da zirveyi gördü.

BTC/USD Haftalık Grafik
BTC/USD Haftalık Grafik

Bitcoin boğaları, ayıların fiyat hareketini dikte etmede neredeyse eşit bir paya sahip olduğu gösterdi. Bu dönemde yukarı yönlü fiyat momentumunu tetikleyecek bir katalizör arayan boğalar sonunda çıkış için bir nefes almanın yolunu buldu.

Yatırımcılar aynı zamanda, 18.500 $ ve 21.400 $ aralığında sürekli yatay ticaretin ardından olası bir dip için varlığı yakından izliyor.

Bitcoin’in son fiyat hareketi

BTC/USD paritesi, gün içinde 18.800 doları bile kırdı. Günlük kapanışı 19.500-600 ya da 20.000 doların daha fazlasını başarırsa yeniden bir umut yeşertebilir. 

Yaptığı atak sayesinde haftalık kazancını da düzelten BTC, piyasa değerini yüzde 2’nin üzerinde artırdı. Yaklaşık olarak 380 milyon dolarlık bir piyasa değerine sahip olan kripto para birim, son 24 saat içinde 28,5 milyon dolarlık hacim girişine sahne oldu.

finbold


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin