Binance, spot işlemlerini yaklaşık 3 saat sonra geri açtı!

Binance, MITH’i delist etti: Düşüş kısa sürede yüzde 30’u aştı

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Gece saatlerinde Binance tarafından delist listesi açıklandı. Bu listenin açıklanmasıyla beraber birkaç saat içinde MITH yerle bir oldu. Çok hızlı şekilde dump yiyen kripto para birimi yüzde 30’dan fazla zarar yazdı.

Kripto para borsası yaptığı açıklamada talebin yeterli olarak karşılanmadığını ve standartı yakalayamadığı için listeden çıkardığını duyurdu. Sadece MITH değil, TRIBE, REP ve BTCST varlıklarını da delist etti. Aralık 22 tarihiyle beraber bu varlıklar Binance borsasında yer almayacak.

Kaldırılacak olan işlem çiftlerinde USDT ve BUSD pariteleri yer alıyor. Daha öncesinde BTC paritesinde bu varlık türevlerinin bazıları kaldırılmıştı. MITH ile beraber düşüşü en çok yaşayanlardan biri de BTCST oldu. Anlık olarak yüzde 40 gerileyen kripto para birimi, 3 dolar seviyelerine kadar çekildi.


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin