Binance Floki ve pepeyi listeliyor! Pepe nedir? Floki Nedir? Pepe satın al, floki satın al

Binance FLOKI ve PEPE’yi listeliyor, %50 den fazla artış var: Listelemede sorunlar çıktı!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Bugün Binance borsası, FLOKI ve PEPE adlı kripto para birimlerini listeleme kararı aldı ve duyuruyu yaparak yatırımcıların dikkatini çekti. Bu duyurunun ardından PEPE ve FLOKI’nin değeri artış gösterdi. PEPE ve FLOKI nedir ve nasıl satın alınır? FLOKI ve PEPE haberlerini ilk olarak kriptoparahaber.com olarak biz paylaşmıştık.

Meme coin furyası, son zamanlarda kripto para piyasalarının gündeminde yer alıyor.

Nisan ayı ortalarından bu yana internet şakalarından esinlenen kripto para birimleri, dikkat çeken fiyat artışları sergiledi. Son yedi günde, WOJAK ve PEPE gibi projelerde %900’ün üzerinde bir yükseliş kaydedildi.

Şu anda PEPE, 1 milyar doların üzerinde bir piyasa değerine sahip ve artan talep ve hacimler sonrasında Binance borsasında listelenme haberi aldı. Ayrıca FLOKI listelemesi de yakında gerçekleşecek.

Floki ve PEPE listelemesi kripto dünyasında büyük ilgi gördü.

Bazı yatırımcılar milyon dolarlar kazanırken, bazıları da aynı derecede büyük kayıplara uğradı.

Floki Inu topluluğu, geçen yıldan bu yana Binance listelemesi için çalışıyor.

PEPE, bir aydan kısa bir sürede Binance’de listelenen varlıklar arasına girmeyi başardı. Lider kripto para borsası, her iki projeyi de inovasyon alanında listeleyecektir.

FLOKI, %70’lik bir artışla 0,000055 dolara kadar yükselirken PEPE ise %45’lik bir artışla 0,00000288 dolara ulaştı. Binance, yatırma işlemlerinin başladığını ve çekme işlemlerinin listeleme tarihinden tam bir gün sonra başlayacağını açıkladı. Bu listelemeyle birlikte yatırımcılar, FLOKI/USDT, FLOKI/TUSD, PEPE/USDT ve PEPE/TUSD işlem çiftleriyle alım satım yapabilecekler. Binance ayrıca PEPE ve FLOKI’yi yeni ödünç alınabilir varlık olarak izole marjin işlemlere ekleyeceğini ve yatırımcılara USDT paritesinde izole marjin ticareti yapma imkanı sunacağını duyurdu.

FLOKI Nedir?

FLOKI, bir meme kripto para projesi olarak ortaya çıktı ancak şimdi oyunlar, NFT koleksiyonları ve hatta kripto banka kartı gibi bir dizi ürün sunan bir platform haline geldi. Öte yandan, Pepe Coin, hiçbir faydası olmayan bir çizgi film karakterine dayanan tartışmalı bir meme kripto para projesidir ve belirsiz kökeni nedeniyle tartışmalara yol açmıştır.

PEPE Coin nedir?

PEPE Coin, internetteki meme kültürünün kripto para birimi endüstrisindeki yansımasıdır. Çoğu kripto para birimi, faydaya odaklanırken, memecoin’ler viral olma potansiyelleri nedeniyle popülerlik kazanırlar. Örnekler arasında Dogecoin (DOGE), Shiba Inu (SHIB) ve Floki Inu (FLOKI) gibi popüler memecoin’ler yer alır. PEPE, belki de diğer memecoin’lerden farklı olarak, internetteki tartışmalı bir çizgi film karakterine dayanmaktadır. Ancak yine de popülerlik kazanarak kripto para piyasalarındaki yerini sağlamlaştırmıştır.

Floki ve Pepe fiyatları patlama yaşıyor.

Bu duyurunun arkasında, FLOKI ve PEPE fiyatları birkaç dakika içinde tam anlamıyla %60 arttı. Dahası, ikincisinin piyasa değeri 1.16 milyar doları aştı, ki bu daha birkaç hafta önce düşünülemez görünüyordu. FLOKI’ye gelince, kapitalizasyonu şu anda 510 milyon dolar ve bu da onu en büyük kripto para birimleri listesinde 86. sıraya yerleştiriyor.

Risk ve uyarılara çok sayıda atıfta bulunan basın bülteninin retoriğine bakılırsa, bu token listeleme kararı Binance için kolay olmadı.

Yine de, öyle görünüyor ki, şu anda PEPE’de bulunan inanılmaz heyecan ile birlikte ortaya çıkan hacim ve likidite, CZ ve ekibini baştan çıkarmayı başardı.

Hatırlatma:

Memecoin’ler son derece yüksek risk taşımaktadır, lütfen yeterli risk yönetimi uyguladığınızdan emin olun.

Şu anda yazıldığı zamanda PEPE’nin hiçbir token kullanımı veya değer destek mekanizması bulunmadığına dikkat edilmelidir. Ayrıca, bazı içeriden bilgi sahibi veya ekip üyelerinin TGE’den dakikalar sonra toplam token arzının %7’sini satın alabildiklerine dair işaretler vardır.

İnovasyon Bölgesi, diğer tokenlere göre daha yüksek volatiliteye ve risk taşımasına muhtemel olan yeni, yenilikçi tokenleri alım satım yapmak için kullanıcıların ayrıldığı özel bir ticaret bölgesidir.

İnovasyon Bölgesi’nde işlem yapabilmek için, tüm kullanıcıların Binance Kullanım Koşullarını dikkatlice okumak ve İlk Feragatname’nin bir parçası olarak bir anketi tamamlamak için İnovasyon Bölgesi ticaret sayfasının web sürümünü ziyaret etmeleri gerekmektedir. Lütfen İnovasyon Bölgesi’ndeki işlem çiftleri üzerinde işlem kısıtlamaları olmayacağını unutmayın.

FLOKI ve PEPE, normalden daha yüksek bir risk taşıyan, nispeten yeni token’lar olduğundan, muhtemelen yüksek fiyat volatilitesine maruz kalacaklardır. Bu nedenle, yeterli risk yönetimi uyguladığınızdan, FLOKI ve PEPE’nin temelleri hakkında kendi araştırmanızı yaptığınızdan ve projeleri tamamen anladığınızdan emin olmadan önce bu token’ları alım satım yapmaya karar vermeden önce dikkatli olmanız gerekmektedir.

binance.com

floki binance listing, floki haberleri, floki ve pepe haberleri, pepe listeleme, floki listeleme, listeleme haberleri, floki kazanç, pepe kazanç - Kripto Para Haber

Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.

 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin