Bitcoin fiyatı bu formasyona göre yeni bir yükselişe hazırlanıyor!
Bitcoin fiyatı bu formasyona göre yeni bir yükselişe hazırlanıyor!

Bitcoin fiyatı bu formasyona göre yeni bir yükselişe hazırlanıyor!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Bitcoin fiyatı, son üç haftadır hakim yükseliş trendinden geçici bir mola alarak yatay hareket ediyor. Bu konsolidasyon, simetrik üçgen formasyonunun oluşumunu gösteren iki yakınsak trend çizgisi arasında kesin bir şekilde yankılanıyor. Teorik olarak, bu model önceki toparlanmanın yeniden başlamasını teşvik eden bir devam modelidir ve genel eğilim çizgisinin kırılması üzerine çalışır.

Anahtar noktalar:

  • Üçgen içinde hareket eden Bitcoin fiyatı, ticaret yapılmayan bir bölge olarak kabul edilebilir.
  • Üçgen formasyonunun herhangi bir trend çizgisinden bir kırılma, gelecekteki trendi belirleyecektir.
  • Bitcoin’deki gün içi işlem hacmi, %18,5’lik bir artışa işaret ederek 16.2 milyar dolardır.

Bitcoin Price Prediction

Bugün, Bitcoin fiyatı %0,85’lik bir gün içi kazançla 29.180 dolardan işlem görüyor. Ancak günlük mum, modelin direnç trend çizgisinde daha yüksek bir fiyat reddi gösteriyor ve satıcıların bu seviyeyi savunmaya devam ettiğini gösteriyor.

Bu ret mumu, fiyatları ancak %2 oranında düşürebilen ve alt trend çizgisine vurabilen fiyatların tersine dönme şansını artırır. Bu nedenle, Bitcoin fiyatı, bu model bozulmadan kalana kadar yatay eğilimini sürdürebilir.

Simetrik üçgen modeli önceki trendin yeniden başlamasını teşvik eder, bu nedenle alıcıları genel trend çizgisini kırmaya teşvik eder. Trend çizgisinin üzerinde günlük bir mum kapanışı, bir giriş fırsatı sunacak ve alıcılara fiyatları yükseltmek için tersine çevrilmiş bir destek sunacak.

Patlama sonrası ralli, fiyatları %8 artırarak 31.170 dolarlık son yüksek seviyeye meydan okuyabilir. Bitcoin fiyatı için işler olumlu görünse de, üçgenin desteğinin altındaki bir kırılma yükseliş tezini geçersiz kılarak daha uzun bir düzeltmeyi tetikleyebilir.

Teknik göstergeler

Üstel Hareketli Ortalama (EMA): 50 günlük EMA, dinamik destek görevi görür ve alıcıların ara sıra yaşanan geri çekilmeler sırasında yükseliş eğilimini sürdürmelerine yardımcı olur.

Göreceli Güç Endeksi (RSI): Orta çizgi etrafında dalgalanan RSI eğimi, piyasa belirsizliğini ve bir yön rallisini tetiklemek için bir üçgenin kırılması ihtiyacını yansıtır.

Eğilim: Boğa

Volatilite: Yüksek

Direnç seviyeleri: 31.200 dolar ve 34.600 dolar

Destek seviyeleri: 25.000 dolar ve 27.000 dolar

coingape


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin