BidiPass, gücünü ICOBox ile birleştirdi.
BidiPass, gücünü ICOBox ile birleştirdi.

Fiziksel ve dijital işlemlerde güvenliği maksimuma çıkaracak BidiPass, gücünü ICOBox ile birleştirdi

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Fiziksel ve dijital işlemler için güvenli bir Blockchain tabanlı kişisel kimlik doğrulama sistemi sağlayıcısı olan BidiPass, ICO süreci için SaaS çözümlerinin önde gelen sağlayıcısı olan ICOBox ile güçlerini birleştirdi.

Tüketicileri ve kredi kuruluşları için platformu çekici kılan avantajların yanı sıra, projenin finansmanı da büyük önem taşıyor.

Küresel mobil para piyasası 2025’te 400 milyar doları bulacak

Research and Markets tarafından 2017 yılında yayımlanan bir rapora göre, küresel mobil para piyasasının tek başına yılda %38’in üzerinde bir CAGR ile büyümesi ve 2025 yılına kadar 400 milyar doları aşması bekleniyor.

ICOBox, kapsamlı teknik, yasal ve pazarlama hizmetlerini BidiPass’a sunacak.

İnsanlar hız, güvenlik ve kolaylığı bir arada istiyor

Dijital teknoloji geliştikçe, müşteriler günlük ihtiyaçlarını anında tatmin etmeyi beklemeye başladı. Bu, telefon, saat, tablet veya masaüstü bilgisayar olsun, herhangi bir dijital cihaz kullanarak, global olarak nerede olurlarsa olsunlar paralarına erişme yeteneğini de içeren bir durum. Aynı zamanda, sayısız kredi ve banka kartlarını taşımak ve ilgili şifreleri hatırlamak zorunda kalmadan para çekme ve ödeme yapmalarını sağlayacak güvenli ve güvenilir bir sistem istiyorlar. Sistem aynı zamanda hem kimlikleri hem de varlıkları koruyor.

Ne yazık ki, bu ihtiyaçlar çoğu banka ve diğer finansal kurumlar tarafından karşılanmadı; hatta, 1998 küresel mali krizinden başlayarak sermaye hareketlerine getirilen kısıtlamalar da dahil olmak üzere, hükümetler ve düzenleyiciler tarafından uygulanan ek kontroller tarafından geri alındı.

Buna ek olarak, bankalar siber saldırılara karşı hantal ve savunmasız olan eski sistemler üzerinde çalışma eğilimini sürdürüyor. Temmuz 2017’de İtalya’nın en büyük bankası UniCredit, saldırıya uğradığı iddia edilen 400.000 hesaptan elde edilen verilerle hacklendi.

Aralık 2017’de İngiltere’deki Birmingham Üniversitesi’nden araştırmacılar, kurum içi araçları kullanarak, bilgisayar korsanlarının bir kullanıcının çevrimiçi kimliğini üstlenmelerini kolaylaştıran bir dizi banka tarafından sunulan bankacılık uygulamalarında ciddi bir zayıflık tespit etti.

BidiPass nasıl çalışıyor?

Bankacılık ve bilgi teknolojileri sektörlerinden tanınmış profesyonellerden oluşan BidiPass ekibi, bu sorunların cevabını bulduklarına inanıyor.

BidiPass platformu, müşterilere anında onay verilmesini ve finansal hizmet sağlayıcıların yeni müşterilere ve potansiyel gelirlere erişmesini sağlayarak, yerleşimlerde yer alan tüm taraflara yardımcı olacak bir çözüm sunuyor. Çözüm, BidiPass ekosisteminde kullanılacak olan bir Hızlı Yanıt Kodundan (QR Code) ve şirketin kendi tokeni Bidicoin’den (BDP) oluşuyor.

Bankacılık ve finansal uygulamalar BidiPass tarafından sunulan sayısız çevrimiçi ve çevrimdışı uygulamanın sadece küçük bir bölümünü temsil ediyor. BidiPass Blockchain tabanlı platformu, dijital kimlik doğrulama sistemi BidiKey aracılığıyla kimlik hırsızlığı riskini en aza indirmeye yardımcı olacak.

Bir mobil kullanıcı, kullanıcının servis sağlayıcısını onaylayan şifreli bir oturum anahtarı olarak şifrelenmiş verileri içeren benzersiz bir iki boyutlu kod alır. Kullanıcının mobil cihazı, karakter koduna dönüştürülen kodun bir görüntüsünü yakalar.

Patentin potansiyel değeri “milyonlarca dolar”

Şirketin mobil cihazların kişisel kimlik doğrulaması için sahip olduğu özel teknoloji, dünya çapında kullanım için patentlidir. Bu patentin potansiyel değeri, prestijli patent ve fikri mülkiyet hakları şirketi Clarke & Modet, Co. tarafından milyonlarca dolar olarak değerlendirilmiştir.

BidiPass Başkanı Fernano Albarran, konuyla ilgili şunları söyledi:

BidiPass, basit ve hızlı bir şekilde yürütülen kesintisiz ve güvenli finansal işlemleri kolaylaştıracaktır. Aynı zamanda, platformumuzdaki tüm müşteriler, tüm verilerini tek bir uygulamada yönetebilecek ve BidiPass ağına katılan herhangi bir kurum tarafından tanınan kişisel bir dijital pasaport kullanabilecek. Gelişmiş teknolojilerimizi kullanarak, finansal kurumların daha çevik olmalarına ve eski sistemlerini kirletmek zorunda kalmadan yeni gelir akışlarına erişimden yararlanmasına yardımcı olabiliriz.

ICOBox ile kurulan ortaklıktan da söz eden Albarran, sözlerini şöyle noktaladı:

BidiPass olarak, ilerleme ve projemizi bir üst düzeye taşımamız konusunda ICOBox’taki ICO uzman ekibinden tavsiyeler almak için sabırsızlanıyoruz.

Kurulan ortaklıkla ilgili konuşan bir diğer isim, ICOBox kurucu ortağı Nick Evdokimov idi. Evdokimov, şöyle konuştu:

Tüketiciler finansal işlemleri gerçekleştirmek için kolay ve güvenli bir yol arıyorlar. Blockchain’in sağladığı rahatlığı takdir ediyorlar ve BidiPass, bu teknolojinin gücünü, kullanıcıların istediklerini sağlamak için kullanıyor.

Platformun ön satış süreci 6 gün sonra başlıyor. Alarmınızı kurmayı ihmal etmeyin! Detaylı bilgi için BidiPass web sitesini ziyaret edebilirsiniz.

___________________________

Kripto Para Haber, yazıda geçen bilgilerden ve ilgili ürün ya da hizmetlerle ilgili hasar, kâr-zarar ya da kayıptan sorumlu değildir. Kripto Para Haber, yazıda adı geçen şirket, ürün ya da hizmetle ilgili okuyucuların özen göstererek kendi araştırmalarını yapmalarını önerir.

Sponsorlu makaleleriniz için iletişime geçebilirsiniz / contact us  

___________________________

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin