Yearn Finance (YFI) tokeni %30 yükseldi

Az bilinen bu token’in fiyatı bir günde %30 arttı! yükseliş sürecek mi?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Az bilinen bu token’in fiyatı, Fantom Blockchain entegrasyonunu duyurduğundan ve agresif bir geri alım programını açıkladığından beri hızla yükseliyor.

Token 14 Aralık’tan bu yana 6.700 dolardan fazla arttı ve yükseliş eğilimi her gün ivme kazanıyor gibi görünüyor.

Kıdemli merkezi olmayan finans protokolü Yearn Finance, yerel tokeni YFI’yi agresif bir şekilde geri alacaklarını açıkladı. Buna karşılık, YFI fiyatı %30 oranında fırladı.

YFI fiyatı
YFI fiyatı

Dünkü bir tweet’te Yearn Finance, açık piyasadan ortalama 26.651 dolar fiyatla 7.526.343 dolar değerinde YFI satın aldıklarını açıkladı.

Ayrıca Yearn hazinesinin “45 milyon dolardan fazla birikmiş olduğunu ve her zamankinden daha güçlü kazançlarla çok daha agresif geri alımlar beklediklerini” açıkladılar.

Ayrı bir Twitter ileti dizisinde, analist Adam Cochran hareketi detaylandırdı ve ayrıca, “şu anda veCRV modeli xSushi modellerine bakan sahiplerine bir ücret dağıtımı yapmak için” revize edilmiş bir tokenomik de dahil olmak üzere Yearn’in üzerinde çalıştığı diğer girişimleri özetledi.

Tüm bunların, yerel tokeni YFI’nin fiyatı üzerinde önemli bir etkisi olduğu görülüyor. Bu yazının yazıldığı sırada, YFI yaklaşık 27.000 dolardan işlem görüyor. Sadece birkaç gün önce, token yaklaşık 19.000 dolara düşmüştü. Bu, son üç gün içinde yaklaşık %41’lik bir artış olduğunu gösteriyor ve bu artışın %30’u yalnızca son 24 saat içinde gelişti.

Yearn Finance (YFI) fiyatını gelecekte ne bekliyor?

Analistler, boğa koşusunun 2022’nin başına kadar devam edeceğini ve YFI fiyatını 30.000 dolara çıkaracağını düşünüyor. Ancak kripto para piyasasının çok değişken olduğunu belirtmekte fayda var.

Yearn Finance (YFI) Nedir?

Yearn Finance (YFI), Yearn Finance blok zincirinin yerel tokenidir.

Kısaca Yearn Finance, merkezi olmayan finans (DeFi) yatırımcılarına toplayıcı hizmetler sunan bir blok zinciri platformudur. Yearn Finance, olarak yeniden markalaşmadan önce Şubat 2020’de iEarn adı altında piyasaya sürüldü. Firma, Yatırımcıların verim çiftçiliğinden elde ettikleri karları maksimize etmelerine yardımcı olmak için otomasyon uyguluyor.

Yearn Finance, DeFi hakkında çok az bilgisi olanların bile DeFi platformlarına katılmasını ve bu platformlardan para kazanmasını kolaylaştırıyor.

cryptopotato


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin