Axie Infinity fiyatı düşüyor

Axie Infinity fiyatı kullanıcı sayısı azaldıkça düşüyor! Analistler ne öngörüyor?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Axie Infinity fiyatı, oyunun günlük aktif kullanıcı sayısının azalmasının ardından düşüyor.  Analistler, Oyna-kazan oyun tokeni Axie Infinity’nin fiyatı için bir test öngördüler.

Axie Infinity fiyatı düşüşten kurtulamıyor

Blockchain analitik platformu Nansen’den gelen veriler, Axie Infinity’nin günlük işlem hacminin 2021 Temmuz ortası seviyelerine düştüğünü ortaya koyuyor. Çinli bir gazeteci olan Colin Wu, oyna-kazan oyununun günlük işlem hacminin düştüğünü belirtti.

Ronin zinciri uygulamasındaki Axie Infinity NFT’lerin satış hacmi düşük seviyelere gerilemiş ve günlük aktif adres sayısı 300.000’in altına inmiştir. Buna göre, Axie’nin günlük kullanıcı sayısı maksimum kullanıcı sayısına ulaştığı zamana göre yüzde 70 oranında daha az.

Axie Infinity’nin fayda ve talebi, ABD merkezli kullanıcılar tarafından Ronin cüzdanı aracılığıyla oyun içi tokenler ve NFT’ler satın alındığında artabilir. Cüzdan son zamanlarda banka kartı ile satın alma özelliğini ekledi.

Axie Infinity’nin Oyna-kazan metaverse tokenlerinin fiyatı son 24 saat içinde %5 düştü. Kullanıcı etkinliğindeki düşüş ve NFT satışlarının azalması, Axie Infinity’nin fiyatını olumsuz etkiledi.

Analistler ne düşünüyor?

Takma isimli bir kripto para analisti olan BigCheds, Axie Infinity fiyat trendini değerlendirdi. Analist, oyna-kazan tokeninin bir testten geçeceğini tahmin etti. Buna göre, 104,27 dolar, Axie Infinity fiyatı için kritik bir seviyedir.

FXStreet analistleri ise Axie Infinity fiyatı konusunda iyimser ve bol miktarda yukarı yönlü potansiyele sahip bir geri dönüş öngördü.

Kısaca öne çıkanlar:

  • Nansen verilerine göre Axie Infinity’nin günlük işlem hacmi Temmuz ortası seviyelerine geriledi.
  • Axie Infinity fiyatı, Axie NFT’lerin satış hacmi ve günlük aktif adreslerin düşmesiyle %5’lik bir kayıp kaydederek 102 dolara düştü.
  • ABD’deki Axie Infinity kullanıcıları artık banka kartlarını kullanarak Ronin cüzdanında Smooth Love Potion satın alabilir.
  • Analistler, Axie Infinity fiyat trendi için 104,27 dolarda önemli bir test öngördüler; başarısız olursa token fiyatı daha da düşebilir.

fxstreet


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin