Axie Infinity dijital arazisi, 2.5 milyon dolara satıldı! İşte detaylar
Axie Infinity dijital arazisi, 2.5 milyon dolara satıldı! İşte detaylar

Axie Infinity dijital arazisi, 2.5 milyon dolara satıldı! İşte detaylar

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Axie Infinity, 2021 yılının üçüncü çeyreğinde en çok işlem gören NFT koleksiyonlarından oldu ve ikinci en popüler blockchain oyun tokeni olarak yer alıyor. Axie Infinity metaverse üzerindeki dijital arazi arsası, oyna kazan oyun ekosisteminde rekor fiyata satıldı. Sanal arazinin tam 550 ETH’ye satışı gerçekleştirildi.

Axie Infinity’nin geliştiricileri Sky Mavis, ekosistem içinde haber oyunları oluşturmak için 90.000 arsa satmayı planlıyor. AXS, Ethereum balinaları arasında da en popüler oyunlar arasında yer alıyor. AXS fiyatı son 90 gün içerisinde %85 oranında kazanç elde etti. Oyun geliştiricileri, dijital araziler üzerinde yeni oyunlara güç vererek oyunculara yenilikler getirmeyi planlıyor.

Dijital arsa Axie Infinity’de 550 ETH’ye satıldı

Oynamak için kazanılan oyun olan AXS, oyuncuları kazanan savaşlar ve fetihler için tokenlerle ödüllendiriliyor. Blockchain oyunu, Axie ekonomisinin büyümesi için ekosisteme yeni oyuncuların eklenmesi gerekiyor by nedenle analistler oyunun sürdürülebilirliğini tartışıyor.

https://twitter.com/AxieInfinity/status/1463876867245625346

Axie Infinity geliştiricileri Sky Mavis, oyunun ekosisteminde 90.000 adet dijital arsa satmayı planlıyor. Geliştiriciler, bu dijital arazileri satın alma ve blockchain oyunlarını Axie Infinity ekosisteminde oluşturma fırsatına sahip.

Popüler metaverse oyunu kısa süre önce 500 ETH yani 2.5 milyon dolar değerinde arsa sattı. Axie Infinity, bunun metaverse oyunları içerisinde en yüksek fiyat olduğunu doğruladı. Şubat 2021’de AXS, 1.5 milyon dolara dokuz dijital arazi arsası sattı.

AXS tokeni, tüm zamanların en yüksek seviyesi olan 164,90 doların altına yaklaşık %20’lik bir düşüşten kurtulmak için mücadele ediyor. Kripto para analisti Eric Krown, AXS fiyatı konusunda iyimser yaklaşıyor ve fiyatın toparlanmasını bekliyor. Krown, AXS fiyatı için 180 dolarda bir hedef belirledi. Krown, son YouTube videosunda şunları söyledi:

“Axie Infinity aşağı yukarı bir yükseliş düzenine sahip. 150 doların üzerinde bir günlük kapanış, 180 doların üzerinde bir hedef anlamına geliyor, aslında bundan biraz daha yüksek.”

fxstreet


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin