Solana fiyatı

Satış baskısı, Solana fiyatını yüzde 3,34 düşürdü! Yakın gelecekte SOL’u ne bekliyor?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Yeni yıl, büyük coinler için mevcut piyasa trendlerine göre hareketlerle dolu olacak. Solana fiyat eğrisi, Yükselen iki kanal arasında yaklaşan bir negatif baskıyı gösterebilecek yükselen bir kama tarafından sıkıştırıldı. Kısa sürede kripto paranın fiyatı düşse de, kısa vadeli teknik göstergeler kripto paranın fiyatında bir artışa işaret ediyor. Ancak, Satış baskısı devam ederse Solana’nın fiyatı daha da düşebilir.

Solana fiyatı
SOL/USD

Alıcılar girdiğine göre, orta çizginin üzerinde pozitif bir Göreceli Güç Endeksi var. Bir uyarı olarak, ‘Awesome Oscillator’  kırmızı histogramlar üretti. Son dönemde sermaye çıkışlarında düşüş yaşandı ve Chaikin Para Akışı da medyanının üzerinde gerçekleşti.

161 dolarlık destek seviyesi Solana fiyatı için kritik

Fiyat bulunduğu noktadan geri dönmezse, 225,78 dolar, üstel direnç seviyesi olarak görev yapacak. SOL yükselmeye devam ederse, yukarı ivmesini sürdürmeden önce kısa süreli bir duraklama yaşayabilir. Ethereum katili, boğalar 161 dolarlık destek trend çizgisinde bir geri dönüş planlamadan önce yüzde 13 düşüş yaşayabilir.

Solana fiyatı için günlük grafiğe bakıldığında genel bir yükseliş eğilimi görülebilir. MRI, SOL’nin tersine döneceğine işaret eden güçlü bir üst sinyal sağladı. Satış baskısı artmaya devam ederse ayılar dizginleri ele geçirip 10 Ekim’in yükseği 152 doları işaret ederek Solana fiyatını daha da düşebilir.

CoinMarketCap’e göre, bugün Solana fiyatı 192.72 dolar ve 24 saatlik işlem hacmi 2.282.051.887 dolardır. Solana son 24 saatte %3.34 değer kaybetti. SOL şu anda en iyi kripto listesinde 5. sırada yer alıyor.

thenewscrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin