Teknik görünüm olumlu: Avalanche yeniden yükselişe hazır görünüyor!
Teknik görünüm olumlu: Avalanche yeniden yükselişe hazır görünüyor!

Teknik görünüm olumlu: Avalanche yeniden yükselişe hazır görünüyor!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Avalanche fiyat analizi, bugün yükseliş eğilimi gösteriyor. AVAX şu anda 17,6 dolardan işlem görüyor ve son 24 saat içinde %5,38 artışla 459.275.012 dolar işlem hacmine sahip. Ayrıca 4.972.069.836 dolar canlı piyasa değeri ile kripto para sıralamasında 17. sırada yer alıyor. Piyasa dün düşen bir ivmeyle kapandı ancak bugün umut verici yükseliş sinyalleriyle açıldı.

AVAX 4 saatlik analiz: En son gelişmeler

Avalanche fiyat analizi, hafif düşüş eğilimini takip eden piyasa oynaklığına işaret eder. Bollinger bandının üst limiti, AVAX için en güçlü direnç noktası görevi gören 18,1 dolar. Tersine, Bollinger bandının alt limiti, AVAX için en güçlü destek noktası olarak hizmet eden 15,8 dolarda mevcuttur.

AVAX fiyatı, Hareketli Ortalama eğrisini geçerek yükselişe işaret ediyor gibi görünüyor. Sonuç olarak, boğalar kısa süre önce harekete geçti ve piyasayı ele geçirdi. Bununla birlikte, fiyat hareketi yukarı doğru pozitif göründüğü ve piyasanın direncini kırma potansiyeline sahip olduğu için hareketleri uzun sürmeyebilir. Bu da güçlü bir tersine hareket şansı olduğunu gösterir.

image 338

Göreceli Güç Endeksi (RSI), üst tarafsız bölgeye girdi ve kripto para birimini stabilize eden 57 seviyesinde mevcut. Bununla birlikte, satış faaliyeti hakimiyetini ve azalan bir piyasayı gösteren aşağı yönlü bir yol izleyerek RSI’yi takip edebiliriz.

Günlük AVAX fiyat analizi

Avalanche fiyat analizi, azalan bir trend izleyen piyasa oynaklığını gösterir ve oynaklık dalgalandıkça AVAX’ın dalgalanma yaşama olasılığının azaldığını gösterir. Bollinger bandının üst sınırı, AVAX için en önemli direnç görevi gören 26,9 dolar. Tersine, Bollinger bandı için alt limit 11,6 dolardır ve AVAX için en güçlü destek noktası görevi görür.

AVAX fiyatı, Hareketli Ortalama eğrisini geçerek yükselişe işaret ediyor. Piyasanın yönü, artan dinamikler göstererek yukarı doğru bir harekete doğru kaymaktadır. Boğalar piyasayı tamamen ele geçirerek ayılara karşı üstünlük sağladı. Oranların her açıdan boğaların lehine olduğu söylenebilir.

image 337

Göreceli Güç Endeksi (RSI), düşük değerli bir kripto para birimini gösteren 39’dur. Ayrıca fiyat, enflasyon bölgesine doğru yukarı doğru bir yol izliyor gibi görünüyor.

Avalanche fiyat analizi sonuç

Avalanche fiyat analizinin sonucu, daha fazla yükseliş potansiyeli ile tam bir yükseliş eğilimi izlediğini gösteriyor. RSI puanı, önümüzdeki günlerde değer artışının kaçınılmaz olduğunu gösteriyor. Boğalar burada güçlü ve yakında tüm pazarı ele geçirebilir. Piyasanın Avalanche için ne karar vereceğini bekleyip görmemiz gerekecek.

cryptopolitan


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin