Kripto çöküşüne rağmen bu altcoinler umut vaat ediyor!
Kripto çöküşüne rağmen bu altcoinler umut vaat ediyor!

Kripto çöküşüne rağmen bu altcoinler umut vaat ediyor!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto pazarında devam eden düzeltme aşaması, birkaç büyük kripto para biriminin tüm zamanların en yüksek seviyelerine tanık olmasının ardından Kasım 2021’de başladı. Ancak bu düşüş, güçlü projeleri bile %70-80 oranında düşürdü. Bugün, düzeltme sonrasında umut vaat eden altcoinlerden bazılarını analiz edeceğiz.

ETH alıcıları 1000 dolarda güçlü!

ETH/USDT Chart

İkinci en büyük kripto para birimi Ethereum (ETH), 16 Kasım 2021’de 4891 dolar ile tüm zamanların en yüksek seviyesine ulaştı. Bununla birlikte, devam eden geri çekilme bazı önemli destek seviyelerini aştı ve %81,6’lık bir kayıp kaydederek 896,11 dolara kadar düştü.

Kripto para alıcıları haftalık mum kapanışını 1000 doların üzerinde başardı ve bu psikolojik seviyeyi sürdürdü. Ayrıca, hizalanmış seviyedeki düşük fiyat reddi mumları 1000 dolar ve 0,786 Fibonacci düzeltme seviyesini destekleyerek yüksek bir talep bölgesi öngörüyor.

Bu destek seviyesi bir dip oluşturma potansiyeline sahiptir ve ETH fiyatını yeniden toparlanmaya başlaması için destekleyebilir.

Ayrıca, potansiyel ralli 4891 dolarlık ATH’ye ve güçlü bir yükselişe işaret ediyor. Trend tabanlı Fib uzantısı 5665 dolar gösteriyor.

Göreceli Güç Endeksi (RSI), satıcıların düşüş trendini aşırı uzattığını göstererek aşırı satım bölgesine girdi. Sonuç olarak, düşük fiyatlar daha fazla alıcı çekebilir ve 1000 dolardan yukarı yönlü bir dönüşü teşvik edebilir.

FTT fiyatı, 21,5 dolarlık yıllık desteği yeniden test ediyor

FTT/USDT Chart

Dokuz aylık düşüş trendiyle birlikte, FTT %75 oranında değer kaybetti ve 21,5 dolara düştü. Bu destek seviyesi daha önce Mayıs 2021 düşüşünü durdurdu ve Temmuz-Ağustos boğa rallisini destekledi.

Geçen hafta, altcoin bu destek seviyesine zar zor dokundu. Ayrıca, aynı pozisyonda bulunan 0,786 Fibonacci düzeltme seviyesi, bu talep bölgesinin ağırlığını artırıyor.

Bu destekten olası bir geri dönüş, ek onay için önemli tedarik bölgesini ihlal etmelidir. Alıcılar trend kontrolünü yeniden kazanırsa, altcoin 85 dolarlık ATH’ye ve yeterli yükseliş momentumu ile 102 dolara yükselebilir.

Vortex indikatörü: Aşağı yönlü hizalanmış VI+ ve VI- eğimi arasındaki önemli bir fark, satıcıların alıcılar üzerinde bir üstünlük sağladığını gösterir. Bu, altcoinin yükseliş momentumunu yenilemek için daha yükseğe çıkmadan önce bir konsolidasyon aşamasına tanık olabileceğini gösteriyor.

coingape


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin