Popüler analist Bitcoin (BTC) için yeşil ışık yakıyor
Popüler analist Bitcoin (BTC) için yeşil ışık yakıyor

Popüler analist Bitcoin (BTC) için yeşil ışık yakıyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kıdemli tüccar Peter Brandt, Bitcoin tüccarlarının çoğunluğa karşı pozisyon alması gerektiğine inanıyor

Tecrübeli tüccar Peter Brandt, son tweetinde Bitcoin satın alma zamanının geldiğini iddia etti. Brandt, piyasa duyarlılığının fazla düşüş eğiliminde olduğunu belirtti, bu yüzden kripto para biriminin muhtemelen daha da yükseleceğine inanıyor.

Piyasa korku içindeyken varlık satın almak, karşıt yatırımın en popüler ilkelerinden biridir.

Ayrıca haftalık grafikte Bitcoin’in azalan bir kanal oluşturduğunu gösteren bir fiyat grafiği ekledi. Bu tür modellerin kısa vadede düşüş eğiliminde olduğu düşünülse de, boğalar üst trend çizgisine girerse en büyük kripto para birimi muhtemelen daha fazla yükseliş görecek.

Brandt tweetinde, Bitcoin’in resimlerini lazer göz eklemek için düzenlemesinin pazarın zirvesinin açık bir işareti olduğunu yineledi.

Bitcoin pazarında düşüş tarafı

İlk kripto paraBugünkü Fed kararı kripto paralar için ne anlama geliyor?, Kasım ayında 69.000 dolara ulaştı ve o zamandan beri %50’den fazla değer kaybetti.

38.000 dolar destek seviyesinin üzerinde birkaç başarısız girişimden sonra, Bitcoin bir kez daha 37.000 doların altına düştü.

Yakın tarihli bir tweet’te, popüler kripto para birimi tüccarı Scott Melker, 39.600 dolar seviyesinin üzerinde haftalık bir kapanış olana kadar Bitcoin’de yükselişe geçmeyeceğini söylüyor. Bitcoin’in aylardır haftalık grafikte arka arkaya iki yükseliş mumu olmadığını da sözlerine ekledi.

Bitcoin, ayrıca Haziran 2021’den bu yana gerçekleşmemiş olan art arda üçüncü ay kayıplarını kaydetme yolunda ilerliyor. En iyi kripto para, grafiklerde Şubat ayını da kayıpla kapatırsa, kripto para biriminin 2019’un başından bu yana en uzun kayıp serisi oluşmuş olacak.

u.today


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin