Bu altcoin yüzde 18'e varan bir yükseliş yapabilir! İşte önemli seviyeler
Bu altcoin yüzde 18'e varan bir yükseliş yapabilir! İşte önemli seviyeler

Bu altcoin yüzde 18’e varan bir yükseliş yapabilir! İşte önemli seviyeler

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Altcoin ATOM’un fiyat hareketi, boğaların kısa vadeli destek seviyesini 27,64 dolarda savunmasıyla, ayıların son üç gün içinde fiyatı 25,53 dolar seviyesine geri itme girişimlerini gördü. Borsalarda bugün, bir rahatlama rallisi devam ediyor gibi göründüğünden, ATOM yukarı yönlü bir harekete başlayabilir. 200 günlük Basit Hareketli Ortalama’nın (SMA) üzerinde, 32,96 dolarlık fiyatta olası bir kâr hedefiyle sağlam bir yükseliş bekliyoruz.

  • Cosmos ayıları 27,64 dolardan önemli bir boğa girişiyle karşı karşıya.
  • Altcoin’in fiyat hareketi bu boğa girişi ile yukarı yönlü bir hareket başlatabilir.
  • Boğaların sıkışmasından sonra büyük bir patlama ve bu cumartesi günü bir yardım rallisi bekliyoruz.

ATOM, çok yakında %18 değer kazanabilir

Altcoin’in fiyat hareketi harika görünüyor çünkü fiyat her 27,64 dolara geldiğinde büyük girişler görülüyor. Alım talebi o kadar büyüktü ki, ayılar bunun altında ticaret yapmayı deneyemedi. ATOM, salı günkü atılımla boğaların girişini gördü. Bununla birlikte, boğalar fiyat hareketini yükseltmeye hazırlandıkça ayılar, teklif sıkıntısı çekmeye başlayacak.

Boğalar için arz tarafı kurudukça, daha yüksek teklifleri hedeflemeye zorlanacaklar. Bunula birlikte, 27,64 dolardan açığa çıkmaya çalışan ayılar artık artan kayıpların acısını hissetmeye başlayacak ve kayıplarını azaltmak için ATOM satın almaya başlayacaklar. Bu durum, yukarı doğru bir spiral hareket yaratacak. 200 günlük SMA’nın üzerindeki 30,00 dolarda bir kırılmayla trendin çevrilmesini bekleyebilirsiniz. Oradan, aylık pivotun, Altcoin’in, 55 günlük SMA’nın ve 27 Ocak’ın bir önceki en yüksek seviyesinin aynı hizada olduğu yerdeki 32,96 dolara ulaşmaya çalışması oldukça olası.

Bu altcoin yüzde 18'e varan bir yükseliş yapabilir! İşte önemli seviyeler

Halihazırda üç test ile, talep 27,64 dolardan düşmeye başlayacak. Ayılar fiyat hareketini tekrar bu seviyeye geri çekebilirse, bunun altında bir kırılma ile sonuçlanacak. Bu kırılma ile, daha düşük seviyelerden giren boğalar kâr etmeyi hedefleyecek. 31 Ocak’ta oluşan üçlü dibin hemen altındaki yeşil yükselen trend çizgisi, Oldukça hızlı bir şekilde yaklaşıyor. Bu da ayıların daha ileri gitmesini zorlaştıracak.

fxstreet


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık! Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin