Bu altcoin trend çizgisini kırarsa bir ralli başlatabilir!

Bu altcoin trend çizgisini kırabilirse bir ralli başlatabilir!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Altcoin ATOM, %35’in üzerinde bir düzeltme aşamasından sonra,  25 dolar işaretine yakın bölgede talep buldu ve geçtiğimiz gün %7’den fazla sıçradı. Fiyat hareketi kısa bir düşüş kanalı oluşturdu ve bu kanalın kırılmasıyla altcoin önemli bir sıçrama yapabilir.

Bu altcoin trend çizgisini kırarsa bir yükseliş rallisi başlatabilir!

ATOM fiyatı son iki haftada %35’ten fazla düşüş göstererek direnç trend çizgisinin oluşmasına neden oldu. Ayrıca, fiyat hareketi, model içinde yakın zamanda bir yükseliş sıçraması ile kısa vadeli bir düşüş kanalı oluşturdu.

Altcoin fiyatındaki %7’nin üzerindeki son artış, onu kısa vadeli direnç trend çizgisine yükseltiyor. Trend çizgisi, 4 saatlik grafikte 20 dönemlik EMA ile benzer bir yol izliyor. Bu nedenle, 20 dönemlik EMA’nın kırılması, uzun süredir devam eden direnç trend çizgisine bir fiyat atlaması ile sonuçlanacak.

Önemli EMA’lar (20, 50, 100 ve 200), 100 dönemlik ortalama 200 dönemlik ortalamanın altına düştüğü için düşüş eğilimi gösteriyor. Bu nedenle, bu EMA’ların kırılması bir satın alma fırsatı sağlayabilir.

RSI göstergesi, 14 günlük ortalamanın üzerine çıkıyor ve eğimde keskin bir artış gösteriyor ve 4 saatlik grafikte ise %50 çizgisine yaklaşmaya devam ediyor.

Altcoin, 25 dolar işaretinin yakınında yükseliş momentumu kazandı

ATOM fiyatı nihayet günlük grafikte, 25 dolar seviyesinin yakınında düşüşün reddedilmesinin ardından yükseliş mumu oluşturuyor. Bununla birlikte, fiyat henüz 200 günlük EMA’nın üzerine çıkmadı, o zamana kadar sıçrama, serpinti için bir yeniden test olmaya devam ediyor.

Bu altcoin trend çizgisini kırarsa bir ralli başlatabilir!

ATOM için önemli direnç seviyeleri 31,5 dolar ve 37 dolar. Karşı tarafa gelince, destek seviyeleri 25,5 dolar ve 22 dolar.

Hareketli Ortalama Yakınsama Iraksama (MACD) göstergesi, hareket halindeki sağlam bir temel düşüş eğilimini yansıtıyor. MACD ve sinyal çizgileri, sıfır çizgisinin altına inerken düşüş trendini koruyor.

coingape


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin