İlk 10 içinde yer alan altcoin, piyasa yükselişine öncülük ediyor!
İlk 10 içinde yer alan altcoin, piyasa yükselişine öncülük ediyor!

İlk 10 içinde yer alan altcoin, piyasa yükselişine öncülük ediyor!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Piyasa değerine göre ilk 10 kripto para biriminin neredeyse tamamı yeşil renkte işlem görüyor.

ETH, MATIC ve DOGE %3’ten fazla arttı

DOGE, %6’dan fazla bir artışın ardından ilk 10 kripto para birimi arasında öne çıkan bir varlık oldu. CoinMarketCap’e göre, piyasa değerine göre ilk 10 kripto para biriminin neredeyse tamamı bugün için yeşil renkte işlem görüyor. Buna Ethereum (ETH), Polygon (MATIC) ve Dogecoin (DOGE) gibi kriptolar dahil.

ETH / Tether ABD 1D

ETH, son 24 saatte %3,73’lük bir artışın ardından şu anda 1.721 dolardan işlem görüyor. Buna ek olarak, ETH son yedi günde %22’den fazla artış kaydetti. Ancak altcoin, en büyük rakibi Bitcoin’e (BTC) karşı son gün yaklaşık %2,10 oranında zayıfladı.

MATIC Ağı / Tether US 1D

MATIC, dünden bu yana %4,76’lık bir fiyat artışının ardından şu anda yaklaşık 1,19 dolardan işlem görüyor. MATIC ayrıca aynı zaman diliminde 1,19 dolarlık en yüksek ve en düşük 1,12 dolara ulaşmayı başardı.

MATIC’in 24 saatlik işlem hacmine gelince, şu anda kırmızı bölgede ve geçtiğimiz gün içinde %38’den fazla düşüşün ardından 453.540.236 dolarda bulunuyor. Piyasa değeri açısından MATIC, 10.384.949.526 dolar seviyesinde bulunuyor ve bu da onu piyasa değeri açısından 8. en büyük kripto yapıyor.

DOGE, son 24 saatte %6’dan fazla fiyat artışıyla ilk 10 kripto para arasında en çok kazanan olarak öne çıkıyor. Bu, meme parasının şu anda 0,07492 dolardan işlem gördüğü anlamına geliyor. DOGE ayrıca geçen haftaya göre %14’ten fazla yeşilde işlem görüyor. DOGE’nin 9.943.643.979 dolarlık piyasa değeri onu 9. en büyük kripto yapıyor.

coinedition


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin