Arbitrum işlem etkinliği, Airdrop ile beraber Ethereum'u geçti

En iyi kripto borsaları bu tokeni listelediğini duyurdu!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Ethereum katman-2 ölçeklendirme çözümü Arbitrum, topluluk tarafından merakla beklenen ARB token airdrop’una dair tüm ayrıntıları paylaştı. Arbitrum Vakfı, 23 Mart’ta ARB token için uzun süredir beklenen airdrop dağıtımının gerçekleşeceğini ve ARB sahiplerinin Arbitrum One ve Arbitrum Nova’nın önemli kararlarında oy kullanmasına izin verecek şekilde merkezi olmayan sisteme geçiş yapacağını duyurdu.

ARB tokeninin olası listeleme fiyatı tartışılırken, birkaç kripto borsası, airdrop’un bitmesine sadece bir hafta kala Arbitrum tokenini listelendiğini duyurdu.

Huobi Global, 17 Mart’ta attığı bir tweet ile airdrop gününde Arbitrum (ARB) tokeni listelediğini duyurdu. Borsa, 17 Mart tarihinde ARB mevduatlarını işlemeye başlayacak. ARB/USDT ve ARB/USDD ilk spot ticaret çiftleri olacak.

MEXC Global, Arbitrum (ARB) tokenini İnovasyon Bölgesinde listeleyecek ve 23 Mart’ta ARB/USDT ticaret çifti için alım satımı açacak. Borsa, ARB tokenleri için mevduatları çoktan açtı.

Kripto borsası Bitrue Arbitrum’u (ARB) listelediğini duyurdu. Borsa, başka bir duyuruda ARB için para yatırma ve alım satım işlemlerinin açılış zamanını açıklayacak.

Arbitrum (ARB) tokenine dair diğer listelemeler

CoinW Exchange ve Glim Network gibi diğer platformlar da Arbitrum’u (ARB) listelendiğini duyurdu. ARB tokeni, Optimism’in OP tokeninden sonra Ethereum ile ilgili en çok beklenen listelemedir. Arbitrum web sitesine göre, ARB token arzının %12,75’i 23 Mart 2023’te dağıtılacak ve %11,62’si kullanıcılara ve %1,13’ü DAO’lara tahsis edilecek. ARB tokeninin ilk arzı 10 milyardır.

coingape


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin