featured

ADA fiyat analizi: Yukarı yönde gidişat neresi?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Cardano, geçen haftalarda yaşadığı kayıpla birlikte bir basamak geriye düşmüştü. Bunda LUNA’nın performası da etkili olmuştu. Bu hafta ise daha iyi performans sergileyen ADA coin, kısa süre içinde yerini almak isteyecektir. ADA fiyat analizi ise bugün pozitif bir ayrışım gösteriyor.

ADA fiyatı Perşembe günü olumlu işlem görüyor. Cardano (ADA) 0,85 dolara yerleştirilen kısa vadeli direnci kırmayı başardı. ADA fiyatı bir ‘Yuvarlak’ dip oluşumunu tamamlıyor. Teknik model genellikle uzun vadeli bir düşüş eğiliminde oluşur. Düşükler çok dar bir aralıkta olduğu için satıcılar yorucu hale gelir ve geri dönüş belirtileri ararlar.

ADA fiyat analizi: Mevcut fiyat hareketine bakıldığında, düşük seviyeler 10 Mart’tan bu yana 0,75-0,78 dolar aralığında sınırlı kaldı. Ayrıca, yukarı yönlü sınır 0,80-0,82 dolar civarında durdu. Son olarak, bugünkü seansta ADA fiyatı, psikolojik 0.85$ seviyesini test ederek kısa vadeli aralığı kırmış oldu.

ADA fiyat analizi, boğalar ne alemde?

Şimdi, boğaların yukarı yönlü momentumu sürdürüp sürdüremeyeceği merak ediliyor. Son yükseliş aynı zamanda 50 günlük SMA’nın (Basit Hareketli Ortalama) 0,81 dolardan geçişiyle de örtüşüyor. Hareket, yukarıdaki ortalama bir hacim tarafından daha da destekleniyor. Bu, işlem aralığının güvenilir yukarı yönlü kırılmasını özetler.

Ardından ADA fiyat analizi için, boğalar 0,95 dolarlık nihai hedefi çıkarmaya çalışacak. Öte yandan, 50 günlük SMA’nın altında bir kırılma, varlığın yükseliş görünümünü geçersiz kılacaktır. Yine ADA fiyatı, 0,75$’lık bir düşüşle tanıdık işlem aralığına düşebilir.

Teknik göstergeler

RSI: 4 saatlik Göreceli Güç Endeksi, güçlü bir yükseliş eğilimi ile ortalama çizginin üzerine genişliyor. 61’de yazıyor.

MACD: Hareketli Ortalama Yakınsama Iraksaklığı orta hattın üzerinde yukarı yönlü bir eğilimle hareket ediyor.

coingape


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin