Charles Hoskinson: “Cardano ağı, büyümeye daha yeni başlıyor”
Charles Hoskinson: “Cardano ağı, büyümeye daha yeni başlıyor”

Charles Hoskinson: “Cardano ağı, büyümeye daha yeni başlıyor”

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Elde edilen verilere göre, Cardano ekosisteminde kilitlenen toplam değer 14 Mart’ta tüm zamanların en yüksek seviyesi olan 188.88 milyon dolara ulaştı. ADA ağı, kilitlenen toplam değerde (TVL) önemli bir artış gördü.

DefiLlama panosu, TVL değerlemesinde paylaştırılmış yönetişim tokenleri dahil edildiğinde Cardano’nun TVL’sinin daha yüksek olduğunu gösteriyor. Dahil edilmesiyle, ADA’nın TVL’si şu anda yaklaşık 271.02 milyon dolar seviyesinde bulunuyor.

DefiLlama

Cardano ağı, SundaeSwap ve MinSwap DEX’lerin piyasaya sürülmesinin ardından toplam değerde yaklaşık %15,840’lık hızlı bir artış gördü. Ağın akıllı sözleşmesinde kilitli olan fonların toplam değerindeki artış, fonların değerinin 271 milyon dolarlık yeni zirvelere ulaştığı 12 Ocak ile 14 Mart arasında gözlemlendi.

Ağdaki fonların çoğu, şu anda 115 milyon dolar kilitli olan SundaeSwap merkezi olmayan platformunda yoğunlaşıyor. İkincilik, yakın zamanda başlatılan MinSwap merkezi olmayan finans platformu tarafından 71.82 milyon dolar kilitli olarak tutuluyor. MuesliSwap’in kilitli toplam değeri 12.4 milyon dolar.

IOHK CEO’su TVL’deki büyümenin daha yeni başladığını söyledi

IOHK CEO’su ve Cardano‘nun kurucusu Charles Hoskinson, TVL’deki büyümenin daha yeni başladığını söylüyor: “Çoğu Cardano DApps’in Haziran ayında Vasil hard fork’un çıkmasını beklemesi de pek anlamadığı bir şey. Görünüşe göre henüz TVL’de hiçbir şey görmedik.”  Söz konusu yükseltme, Cardano topluluğunun önde gelen bir üyesi olan Vasil Dabov’un adını taşıyor gibi görünüyor. Yükseltmenin bu Haziran ayında gerçekleşmesi bekleniyor.

Şu anda, Cardano’da kilitlenen toplam değere yalnızca altı DEX katkıda bulunuyor. MuesliSwap, Aralık ayı sonlarında ana ağda başlatılan ilk merkezi olmayan borsa oldu. Bugüne kadar en çok beklenen proje olan SundaeSwap, şu anda en büyük TVL’ye sahip ADA ekosistemindeki en büyük DEX’tir.

Önceki hafta MinSwap, Cardano ana ağında ilk çıkışını duyurdu. Kullanıcıları artık ödüller karşılığında likidite yatırabiliyor ve tokenleri merkezi olmayan bir şekilde değiştirebiliyor. Lansmanından sadece bir hafta sonra, MinSwap %65,36 arttı ve kilitli toplam değerde 71.82 milyon dolar kaydetti.

u.today


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

1 Comment

  1. Yalan dolan 13 den elimizde kaldı 50 zararına sattık

    Reply
Bizi Takip Edin