Soundeon ön satışında sunulan yüzde 12 bonus fırsatını kaçırmayın.
Soundeon ön satışında sunulan yüzde 12 bonus fırsatını kaçırmayın.

Müzik endüstrisi de Blockchain’e emanet: Soundeon müzik sektörünü kökten değiştirecek!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Daha önce müzik alanında bir ICO duymuş muydunuz? Cevabınız evet ise bile, bugün sizi mutlaka göz atmanız gereken yepyeni bir ICO ile tanıştıracağız. Adı Soundeon. Derecelendirme kuruluşlarının yeni göz bebeği, ICO endüstrisinde taşları yerinden oynatan şahane bir oluşum. Gelin, birlikte inceleyelim.

 

Tüm değerlendirmelerde tam puana yakın bir derece elde eden müzik eğlence ICO’su Soundeon token satışına 27 Haziran’da başladı. Yeni bir yatırım fırsatı arıyorsanız fırsatın ayağınıza geldiğini belirtmek gerek zira dev ICO ön satışta %12 bonus fırsatı sunuyor.

Soundeon’un MVP’si olan Talent Unleashed Contest’in de eleştirmenlerce beş yıldıza layık görüldüğünü ve kısa ve uzun vadede büyük sükse yaptığını belirtmekte fayda var.

Listelenmeden sonraki günlerde ICO performansları
Listelenmeden sonraki günlerde ICO performansları

Yukarıdaki grafikte, son müzik endüstrisi ICO’larının (akran grubu) token fiyatının ilk 100 gündeki görüntüsünü görüyorsunuz. Kesikli trend çizgisi, ICO’nun teklif ettiği fiyattan %300 yatırım getirisine (ROI) yaklaşıyor. Ayrıca, token fiyatlarındaki oynaklık, geleneksel sermaye piyasaları ile ilişkisiz ve dolayısıyla büyük portföy kârları sağlıyor.

Akran grup derecelendirmeleri
Akran grup derecelendirmeleri

Soundeon Token, talep üzerine üretilir. Toplam arz, token satış döneminde maksimum 650 milyonu satılan 1 milyar tokeni aşmayacak. Kalan tokenler, operasyon ihtiyaçlarının yanı sıra katkıda bulunanlar ve stratejik ortaklar için tahsis edilecek.

Platformun token satış politikasının hayli alıcı dostu olduğunu belirtmekte fayda var. Satılan tokenlerin donma ya da kazanma dönemleri olmayacak. Sözleşmede, tahsis edilen tokenlerin çoğunluğu, 18 ila 6 ay arasında değişen tutma sürelerine bağlı. Bu koruyucu politika, hem alıcıların kısa vadeli volatilitesini hem de uzun vadeli token değerlemesini korumak için tasarlandı.

Soundeon Blockchain Müzik Platformu, müzik endüstrisini kökünden değiştiriyor

Soundeon, sanatçılara; kayıt şirketleri, yöneticiler ve diğer endüstri aracılarına güvenmek zorunda kalmadan yaratıcı ve finansal kararlarını tam olarak kontrol etme fırsatı sunarak müzik endüstrisine şeffaflık ve yenilik getiriyor. Müzikseverler, sevdikleri sanatçıların projelerine yatırım yaparak birer kısmi telif hakkı sahibine dönüşebilirler.

Odakta sanatçı ve müzikseverler var

Nisan ayında gerçekleştirilen başarılı alfa lansmanından bu yana platform, Blockchain dünyasında tanınmış bir marka haline gelerek birçok yeni ortaklık sağladı. Soundeon’un ortaklıkları arasında Bancor, LDJ Capital, MIT’nin Open Music Initiative, V-ROX müzik festivali ve bir dizi başka prestijli kurum var.

Soundeon, müzik endüstrisinin tüm ana yönlerini sanatçı için kapsayan tek piyasa platformudur. Belirli bir çalışmanın yaratılışından telif haklarına; mevcut ve gelecekteki müzik varlıklarının telif hakkı tahsilatından dağıtımına, yeniden satılması ve konser rekabetine kadar tüm yönler, sanatçılar için tek bir platformda toplanıyor.

Soundeon altında yatan teknoloji için patent başvurusu yaptı.
Platform, altında yatan teknoloji için patent başvurusu yaptı.

Bu, patent başvurusu beklemede olan CSC™ (Yaratıcı Akıllı Sözleşme), fon sağlama, telif hakkı koruması, telif hakkı dağıtımı ve bilet dolandırıcılığı gibi sorunlarla mücadele etmek için platform geliştiricileri tarafından özel olarak yaratılan yenilikçi Blockchain tabanlı bir teknolojinin uygulanmasıyla mümkün hale getirildi.

Tüm gerekli araçları tek bir platformda birleştiren Soundeon, sanatçıların kariyerlerini kendi şartlarıyla yönetmelerini ve maksimum kâr elde etmelerini sağlıyor. Müzik topluluğundan yapılan çok sayıda araştırma ve geribildirimin sonucu olarak Soundeon, beş farklı yerli uygulama katmanını platforma entegre etti: Music Token Sale, Soundeon Exchange, Soundeon Tix, Soundeon Monitor ve Soundeon Player.

Soundeon müzik endüstrisini nasıl değiştirdi?

Platform‘un arkasındaki temel vizyon, sanatçıların, endüstrinin karmaşık ve riskli sularında gezinirken sanatsal çabalarını tam olarak yerine getirmeleri için gerekli olan bağlantıları veya finansal araçlara ulaşmalarını sağlayarak geleneksel müzik iş modelini kökünden değiştirmek.

Günümüz dünyasında, insanların büyük çoğunluğu çevrimiçi müzik dinlediğinde, bir sanatçı artık plak şirketleri, yöneticiler ve konser geliştiricilerine bağlı olmak zorunda kalmıyor ve aynı zamanda daha geniş bir hayran kitlesine müziğini bağımsız olarak ulaştırabiliyor. Soundeon tüm bunları tek bir platformda mümkün kılıyor.

Ön satış devam ediyor! %12 bonus fırsatını kaçırmayın!

Daha fazla bilgi için platformun web sitesini ziyaret edebilirsiniz.

Soundeon

___________________________

Kripto Para Haber, yazıda geçen bilgilerden ve ilgili ürün ya da hizmetlerle ilgili hasar, kâr-zarar ya da kayıptan sorumlu değildir. Kripto Para Haber, yazıda adı geçen şirket, ürün ya da hizmetle ilgili okuyucuların özen göstererek kendi araştırmalarını yapmalarını önerir.

Sponsorlu makaleleriniz için iletişime geçebilirsiniz / contact us  

___________________________

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin