featured

Izumi Finance (IZI) Bybit Launchpad’de Listeleniyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Önce Uniswap V3 ile Ethereum üzerinde Programlanabilir Likidite (LaaS) sağlayan, sonra da likidite hizmetini DEX çözümü ile çoklu zincirlere genişletecek olan Izumi Finance, Bybit hesabında BIT tutan kullanıcılara Bybit Launchpad platformunda 20 Aralık 2021 Cuma günü saat 06:30’da arz ediliyor.

Protokollerin likiditeyi verimli ve kalıcı bir şekilde çekmesine yardımcı olacak izumi Finance, protokollerin belirli fiyat aralıklarında teşvik ödülleri dağıtmasını sağlayan izumi LiquidBox ile teşvik verimliliğini artırır. Bu arada likidite sağlayıcıları, sermaye verimliliği ile daha fazla işlem ücreti kazanabilir ve ilgili protokoller tarafından sağlanan ek teşvikler alabilir.

Bybit’te mevcut toplam arz, lansman gününde 11.250.000 IZI token olacağından Launchpad’e çok sayıda kişinin katılması bekleniyor.

IZI Launchpad Etkinliğine Katılanlara 100.000 IZI ve Üç Adet Apple Watch Series 7

Bybit, IZI tokeninin Launchpad’de sunulmasını kutlamak için, Türkiye’deki kullanıcılarına muhteşem ödüller veriyor. IZI Launchpad etkinliğine katılan tüm Bybit kullanıcıları, Launchpad’den alacakları IZI token haklarına ek olarak 100.000 IZI değerindeki ödül havuzunu paylaşacak ve 3 adet Apple Watch Series 7 için şanslı çekilişe katılmaya hak kazanacak. 

Muhteşem ödüller için kullanıcıların Bybit etkinlik blog sayfasından “Hemen Katılın” butonuna tıklamaları ve Launchpad’e katılmaları gerekmektedir.

15 Aralık 2021’de Cüzdanınızda BIT Olsun

Bybit, geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamada IZI tokeni Launchpad’de kullanıcılarına sunacağını ve 15 Aralık – 19 Aralık tarihleri arasında cüzdanlardaki BIT token bakiyesinin ortalaması alınarak maksimum 10.000 IZI alımını mümkün kılacağını duyurdu. 20 Aralık 06:30’da ise Launchpad sayfası üzerinde Launchpad’e katılım için BIT token yatırma işlemi açılacak ve aynı gün 14:00’te IZI tokenleri dağıtılacak. Saat 15:00’te ise IZI token Bybit Spot piyasasında listelenecek ve bütün Bybit kullanıcıları IZI token için alım-satım yapabilecek.

7/24 kesintisiz ve güvenilir işlem deneyimi

Dünya çapında bir kripto para platformu olan Bybit; Mart 2018’de kripto yatırımcılarının, ultra hızlı eşleştirme motoru, mükemmel müşteri hizmeti ve çok dilli topluluk desteğinden faydalanabileceği profesyonel bir platform olarak kuruldu. Şirket, dünya çapındaki bireysel ve kurumsal müşterilerine yenilikçi, çevrim içi alım-satım hizmetleri ve DeFi madenciliği ürünlerinin yanı sıra API desteği sağlıyor. Ayrıca gelişmekte olan dijital varlık sınıfları için en güvenilir platform olma taahhüdünü sürdürüyor. 

Fiyat dalgalanmaları yüzünden pozisyonunuz haksız yere kapandığında Bybit, kullanıcılarının varlıklarını adil piyasa fiyatından telafi eder. Bybit’in 7/24 müşteri desteği ile kullanıcılar, özellikle yardıma ihtiyaç duyduklarında asla cevapsız kalmazlar.

Güvenlik alanında yapılan yatırımın büyüklüğü, bir şirketin genel güvenlik taahhüdünün ve kapasitesinin önemli bir göstergesidir. Güvenlik alanında yaptığı yatırımlarla sektöre öncülük eden Bybit, bütçesinin yüzde 25’ini bu alana ayırıyor.

-*-

Bybit Hakkında

Küresel bir kripto para işlem platformu olan Bybit, Mart 2018’de kripto para yatırımcılarının ultra hızlı eşleşen bir motor, mükemmel müşteri hizmeti ve çok dilli topluluk desteği bulabileceği profesyonel bir platform olarak kuruldu. Şirket, dünya çapındaki bireysel ve kurumsal müşterilerine yenilikçi, çevrim içi alım-satım hizmetleri ve bulut madenciliği ürünlerinin yanı sıra API desteği sağlıyor ve gelişmekte olan dijital varlık sınıfı için en güvenilir platform olma taahhüdünü sürdürüyor.

Daha fazla bilgi için:

İnternet Sitesi: https://www.bybit.com/tr-TR/

Twitter: https://twitter.com/BybitTurkiye

Telegram: https://t.me/BybitTurkish

Instagram: https://www.instagram.com/bybitturkiye/

Destek: [email protected]

Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin