featured

40K üstünde kaldıkça Bitcoin birikimi artıyor!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Bitcoin birikimi, önemli destek seviyesinde durdukça çoğalıyor. BTC’nin 40.000 doların üzerindeki sınırı, piyasa başka bir ticaret haftasına girerken devam ediyor. Hafta sonu yatırımcılar için bir rollercoaster olmuştu. Fiyat aşağı yukarı hareketlerle ilerlemişti. Ancak fiyatlar o zamandan beri dengelenmeye başladı. Geçen hafta 40.000 doların üzerindeki kırılma ile yavaş yavaş piyasaya geri döndü.

Kripto piyasasının geri dönüşü ise yatırımcıların güvenini kazandı. Kısacası daha fazla insanın dijital varlığa yatırım yapmasına neden oldu. Bunun ortasında, uzun vadeli bir yükseliş görünümü öneren bir birikim modeli ortaya çıktı.

Döviz çıkışları artıyor

Geçen hafta boyunca, Bitcoin borsa çıkışları yükselişte kaldı. Bu, dijital varlığın değerinin 40.000$ seviyesinin üzerinde geri kazanılmasıyla örtüşüyor. Bununla birlikte, yılın ilk üç ayında çok fazla kırılma ile birlikte, bir birikim trendine girmek için yeterli desteği toplamayı başardı.

Glassnode’dan gelen veriler, önceki hafta girişlerden daha fazla döviz çıkışı olduğunu gösteriyor. Günlük olarak Bitcoin yatırımcılarının varlıklarını merkezi borsalardan diğer cüzdanlara taşımayı tercih ettiğini gösteriyor. Bunun bir örneği, bir günde 1,6 milyar dolarlık BTC’nin borsalardan ayrıldığı Cumartesi gününü gösterebiliriz.

Haftalık ölçekte, çıkışlar büyük bir farkla olmasa da girişleri geçmeye devam etti. Yakın tarihli bir raporda, zincir içi veri toplayıcı, taşınan 6 milyar dolara kıyasla 6,3 milyar dolarlık BTC’nin borsalardan ayrıldığını gösterdi.

Bitcoin yatırımcıları biriktiriyor

Özellikle fiyat düşükse, piyasa eğilimlerinin bunda büyük etkisi olabilir. 41.000 dolardan işlem gören Bitcoin için, birçok yatırımcı bunu, fiyatın tüm zamanların en yüksek seviyesine çıkmasını beklerken çantalarını doldurmak için iyi bir zaman olarak görebilir.

Döviz çıkışlarının bu kadar yüksek olmasının bir başka nedeni de saklama amaçlı olduğu düşünülüyor.

newsbtc


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin