Grafik ustasından bomba iddia:
Grafik ustasından bomba iddia: "Bitcoin grafiğinde gizli bir sinyal var! Bu seviyeleri bekleyin"

Grafik ustasından bomba iddia: “Bitcoin grafiğinde gizli bir sinyal var! Bu seviyeleri bekleyin”

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Tanınmış bir kripto stratejisti, Bitcoin’in uzun vadeli grafiğinde gözden kaçan bir sinyal olduğunu iddia etti. Stratejiste göre bu sinyal, boğa piyasasının yeni bir ayağı ile birlikte BTC’yi tüm zamanların en yüksek seviyelerine çıkarabilir.

Credible olarak bilinen takma adlı trader, 317.000 Twitter takipçisine üç haftalık BTC mumlarına baktığını ve fiyat hareketi ile momentum göstergesi bağıl güç endeksi (RSI) arasında bir farklılık gördüğünü ve bu da büyük, uzun vadeli rallilerin yaklaştığını öne sürüyor.

“Üç haftalık zaman diliminde fiyat 34.000 doların üzerinde kapanmaya devam ettiği sürece, bu gizli yükseliş sinyalinin ortaya çıkması ve bizi tüm zamanların en yüksek seviyelerine (ATH) göndermesi muhtemel.”

Image

Bitcoin’in 69.000 dolardan %50’lik düzeltmesi önemli olsa da, Credible, BTC’nin nihayetinde hiçbir zaman daha düşük bir dip oluşturmadığını ve yüksek zaman dilimlerinde yükseliş piyasası yapısını sağlam tuttuğunu söylüyor.

“En son 30.000 dolardayken yeni ATH’ye yürüdüğümüzde bunun nasıl düşüşe geçebileceğinden emin değilidm ve bu sefer henüz daha düşük bir dip bile yapmadık.”

Image

Daha kısa vadeli zaman dilimlerini yakından izleyen analist, tüm olası senaryolardan BTC’nin potansiyel olarak bir üçgen dip modeli oluşturduğunu söylüyor.

Credible, BTC’nin 42.500 doları aşmasının ve bir sonraki hedef olarak 45.000 doları görmesinin ardından önümüzdeki birkaç gün içinde yükselişin tersine çevrilebileceğini de sözlerine ekliyor.

Image

dailyhodl


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin