featured
Ethereum

24 Mayıs Ethereum fiyat analizi: ETH 600 doların altında!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

24 Mayıs Ethereum fiyatına ilişkin önemli notlar şu şekilde:

  • ETH fiyatı 650 dolar direncini geçme çabası başarısızlıkla sonuçlanınca, fiyat 620 doların altına ani bir düşüş gerçekleştirdi
  • ETH/USD saatlik grafiğini incelediğimizde, 610 dolar ve 655 dolar dirençleriyle iki düşüş trend çizgisi bulunuyor
  • Parite şuan da 650 dolar direncini geçememenin zararlarını konsolide ediyor ve zararların daha fazla artmasıyla karşı karşıya
  • Ethereum fiyatının USD ve BTC karşısında sert bir düşüş yaşadığını görüyoruz. ETH/USD 600 dolar desteğinin altında yerleşti ve kısa dönem için düşüş devam edebilir.

24 Mayıs Ethereum fiyatı hangi yöne gider?

ETH fiyatında USD karşısında 650 dolardan başlayan sağlam bir düşüş hareketi vardı. Dün yaşanan 650 dolara tutunma çabaları başarısızlıkla sonuçlandı. Sonuç olarak dün ani bir düşüş daha yaşayan ETH, sırasıyla 620 dolar ve 600 dolar desteklerini geçerek altına geriledi. Ayrıca fiyat hareketinin 100 saatlik basit hareketli ortalamanın altında hareket ettiğini de görüyoruz.

Fiyat kayıpları konsolide etmeye başlamadan önce 563 $ seviyesinde bir düşük oluşmuştur. Birkaç puan düzeldi ve son düşüşün% 23,6 Fib iyileşme seviyesinin üzerine çıkarak 651 $ ‘dan en yüksek 563 $’ a indi. Ancak, 600-620 $ civarında alıcılar için birçok engel var. Daha da önemlisi, ETH / USD saatlik grafikte 610 $ ve 655 $ ‘dan dirençli iki düşüş trendi hattı var. Son olarak, son düşüşün% 50 Fib düzelme seviyesi 651 $ ‘dan 563 $’ a düştü ve $ 507 seviyesine yaklaştı.

Kripto paranın fiyatı kayıpları konsolide etmeye başlamadan önce ise 563 dolar seviyelerini görmüştü.  Buna göre son düşüş seviyesinin tepe noktası 651 dolardan 563 dolara çizilen fibonacci düzeltme çizgilerine göre ilk direnç noktası olan fib 23,6 seviyesine denk gelen 595 dolar sabah saatlerinde test edilmiş fakat tutunamadığı görülmüştür. 600-620 dolar bandı ise alıcılar için geçilmesi zor bir alan olarak gözüküyor. Zira bu seviyede ETH satış baskısı altına giriyor.

Grafik24 mayıs ethereum

Grafiğe baktığımızda, fiyatın kısa dönemde 580 dolar seviyesinde destek bulduğu ve bu seviyelerden alıcı bulduğu görülüyordu. Fakat yazımızın yayına hazırlandığı dakikalarda, kripto paraların ani bir satış dalgası içine girdiğini görüyoruz. Buna göre son dip seviye olan 560 doların da altına sarkarak, aşağı yönlü serbest bir düşüş yaşadığını görüyoruz.

newsbtc

Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin