Bitcoin 5 yıl sonra nerede olacak? Uzmanlar BTC yükselişi için en çok neye güveniyor?
Bitcoin 5 yıl sonra nerede olacak? Uzmanlar BTC yükselişi için en çok neye güveniyor?

Bitcoin için kritik göstergeler dipten alım fırsatı mı sunuyor?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Dünyanın en büyük kripto para birimi, hafta sonu başında 42.000 $ seviyelerinin altına hareket ederken daha düşük seviyeleri test etmeye devam ediyor. Bu noktada herhangi bir dip noktası tahmin etmek zor olsa da, bazı faydalı göstergeler, sonraki eylem alanı için karar vermemize yardımcı olabilir.

Bitcoin Korku ve Açgözlülük Endeksi Temmuz 2021’den bu yana en düşük seviyesine geriledi. Bu, Bitcoin yatırımcıları arasında aşırı korku olduğunu ve tarihsel eğilimlere göre Bitcoin’i dipten alanlar için iyi bir zaman olabileceğini gösteriyor.

CryptoQuant’tan bir başka popüler kripto piyasası analisti olan Benjamin Cowen şunları söyledi:

“Genelde korku ve açgözlülük (Bitcoin için) endeksi bu kadar düşmüyor. Buradan sıçrarsa, bu fiyatları tekrar görmeyebiliriz, ancak kısa vadeli bir rahatlama iyi olurdu. Günlük RSI da teknik olarak aşırı satımda, 40 bin – 42 bin dolar teorik olarak da bir destek alanı.”

Son zamanlarda CNBC’ye konuşan Wall Street emektarı ve Galaxy Digital’in kurucusu Mike Novogratz, Bitcoin’in 40.000 dolarda ve sonrakini 38.000 dolarda bir dip arayabileceğini söyledi. Novogratz, çok yakında yeni sermaye akışını görebildiğimiz için kurumsal oyuncuların bu seviyede bir giriş beklediğine inanıyor.

Dikkat edilmesi gereken temel Bitcoin metrikleri

CoinGape’in son raporuna göre, en üst düzey balina adreslerinden bazıları dipleri satın almaya başladı bile! En iyi 100 Bitcoin adresinden üçü varlıklarını en az 1000 BTC artırdı.

Ayrıca, bu mevcut düşüş trendine rağmen, Bitcoin likit arzı yükselişte. Yani çok fazla Bitcoin birikimi oluyor ve HODLers tarafından borsalardan taşınıyor. Bu, Bitcoin boğalarının kripto para birimi için uzun vadeli beklentiler üzerinde oldukça olumlu olduğunu açıkça gösteriyor.

Bitcoin’in aşağı yönlü yörüngesini tersine çevirip çevirmeyeceğini görmek ilginç olacak. Ancak Bitcoin’in tüm zamanların en yüksek seviyesi olan 69.000$’dan %40’ını düzelttiği gerçeği göz önüne alındığında, bu yatırımcılar için iyi bir satın alma bölgesi olabilir.

coingape


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!

Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin