Zincir üstü metrikler: Bitcoin sinyalleri neler söylüyor?

Zincir üstü metrikler: Bitcoin sinyalleri neler söylüyor?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Lider kripto para birimi için hafta sonu iyi geçmedi. 40.000 dolar altına yeniden sarkan BTC, kötü bir performans gösterdi. Cuma’dan bu yana yaşadığı düşüş alt varlıklar da etkiledi. Piyasanın geneli kırmızı döngü içinde kaldı. Şimdi ise yatırımcılar Bitcoin sinyalleri ile çıkış arıyor. Sinyaller yeşil mi, yoksa kırmızı tarafta mı? 

Dünyanın en büyük kripto para birimi Bitcoin (BTC), geçen Cumartesi 40.000 dolarlık desteği kaybettikten sonra baskı altında kalmaya devam etti. Başka bir fiyat düzeltmesinde, BTC fiyatı tekrar toparlanmadan önce 38.000 doların altına düştü. Geri çekilme son bir düzeltmenin göstergesi olarak anımsanıyor.

lassnode'dan gelen verilere atıfta bulunan kripto meraklısı Ali Martinez,

Bitcoin fiyatı oldukça değişken olmaya devam ederken, gelecekteki fiyat hareketine karar vermede yardımcı olabilecek bazı zincir içi metrikler bulunuyor. Glassnode’dan gelen verilere atıfta bulunan kripto meraklısı Ali Martinez, Bitcoin için bazı varlıklara göre ayarlanmış uyku hali akışına dikkat çekiyor. Martinez, Bitcoin sinyalleri için şunları söyledi:

“Varlık Ayarlı Uyuşukluk Akışı, eski ellerin BTC harcama davranışlarını önemli ölçüde azalttığını gösteriyor. 250.000 veya daha düşük bir dinlenme değeri, BTC’nin iyi bir tarihsel satın alma bölgesi olduğunu gösterir. 6 Ocak’tan bu yana, Bitcoin dormancy değeri 250K’nın altına düştü ve şu anda 228K’da oturuyor.”

Bitcoin sinyalleri ve aşağı yönlü riskler

Bitcoin sinyalleri ve aşağı yönlü riskler

Toparlanma yolunda Bitcoin için kolay bir yol olmayacak. 40.000$ ve daha fazla kritik direnci aşma yolunda bazı önemli dirençleri geçmesi gerekecek. Bitcoin balina davranışı, yakın zamanda büyük bir düzeltmeye doğru ilerleyebileceğimizi gösteriyor. 

Santiment’ten gelen verilere atıfta bulunan kripto analisti Ali Martinez, 

“Ağdaki 100 ila 100.000 BTC değerine sahip balinaların sayısı 1 Şubat’tan bu yana sabit kaldı. Bu zengin piyasa katılımcıları, mevcut fiyat seviyelerinde BTC satın almakla ilgilenmiyorlar ve indirimli bir şekilde Bitcoin almayı bekliyor olabilirler.”

Bitcoin sinyalleri için 3 günlük grafikte 200MA civarında 37 bin dolardan destek bulmaya çalışıyor olabilir. Tom DeMark’ın kurulum trend çizgisini 33.500 bin dolardan test gerçekleştirebilir. Bu kritik destek bölgesinin üzerinde tutunmaması, vadeli işlem piyasasında bir dizi tasfiyeyi tetikleyebilir ve BTC’yi daha da aşağı itebilir.

coingape


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin