featured

Cardano, en gelişmiş kripto paralar arasında ilk 3’e girdi!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Cardano geliştirme faaliyeti, kripto pazarlarındaki satışlara rağmen zirvede kalıyor. Geliştirme faaliyetlerinin ardından Cardano kripto piyasasında en gelişmiş ilk 3 kripto para arasına girdi. Coin98 Analytics tarafından paylaşılan Santiment verilerine göre Cardano, blockchain endüstrisinde en aktif olarak geliştirilen ağlardan biri olmayı sürdürüyor. Etkinlik Katkıda Bulunanlar Sayısına göre, Cardano katkı sayısında üçüncü sırada yer alıyor.

Solana, pazardaki en aktif olarak geliştirilen proje olmaya devam ediyor ve 533 aktif katılımcı ile ilk sırada yer alıyor. İkinci sıra ise kripto sektörünün en büyük altcoini Ethereum yer alıyor. Ethereum’un yazım sırasında Cardano’nun sürekli olarak ağın gelişimi üzerinde çalışan yaklaşık 120 aktif günlük katılımcısı bulunuyor. Santiment’in metriği, GitHub gibi kaynaklardaki etkinliği ve katkıların sayısını takip ediyor. Projeye daha fazla kullanıcı katkıda bulunursa, sıralamada o kadar üst sıralarda yer alır.

Aynı sağlayıcılardan başka bir gösterge, ADA blok zincirinin geliştirme faaliyetinin ikinci sırada kaldığını, Solana’nın ise hala birinci sırada olduğunu gösteriyor. Cardano blockchaini için akıllı sözleşme teknolojisinin piyasaya sürülmesiyle, daha fazla geliştirici ağı kullanmaya ve çeşitli kullanım durumları yayınlamaya başladı. Şimdiye kadarki en büyüğü, zincirde kilitli toplam değerin en az %96’sını tutan SundaeSwap merkezi olmayan değişim platformudur.

Cardano’nun toplam değeri 200 milyon dolar ne anlama geliyor?

DeFi LIama izleme hizmetine göre, şu anda 120 milyon dolardan fazla Cardano ağda kilitli durumda yer alıyor. SundaeSwap 121 milyon dolardan 119 milyon dolara sahipken, ikinci sırayı başka bir merkezi olmayan borsa olan MuesliSwap alıyor.

ADA tarafından alınan en son güncelleme, Plutus Komut Dosyalarının 80 kb’a çıkarılmasıydı. Ancak güncelleme, ağın gelişimi için büyük bir yükseltme olarak kabul edilebilirken, piyasa bunu kısa vadede değerlendirecek gibi görünmüyor.

u.today


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin