Bitcoin, son 72 saat içinde önemli ölçüde yükseldi ve Cuma akşamı 10 bin 600 dolar aralığından 11 bin 500 dolara kadar yükseldi.
Bitcoin, son 72 saat içinde önemli ölçüde yükseldi ve Cuma akşamı 10 bin 600 dolar aralığından 11 bin 500 dolara kadar yükseldi.

Yükseliş beklentisi olsa da ünlü analist Bitcoin için uyardı

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Bitcoin, son 72 saat içinde önemli ölçüde ivme kazandı ve Cuma akşamı 10 bin 600 dolar aralığından 11 bin 500 dolara yükseldi. Bu makalenin yazıldığı saat itibariyle, önde gelen kripto para birimi haftalık en düşük seviyesinin yaklaşık %9 üzerinde, 11 bin 350 dolardan işlem görüyor.

Bu belirleyici artışa rağmen, herkes Bitcoin’in yükselişine devam edeceğine inanmıyor.

Bitcoin daha fazla yükselir mi?

Bir kripto varlık traderı, devam eden yükselişin orta vadeli bir zaman diliminde hala kararlı bir şekilde yükselişe geçmediğini belirtti.

BTC’nin, potansiyel olarak Eylül ayının en düşük seviyelerinde bir düşüşle sonuçlanabilecek yukarı yöne karşı bir miktar dirençle hareket ettiğini gösteren bir grafik paylaştı ve Bitcoin için 10 bin 800 dolar seviyelerinin mümkün olduğunu vurguladı.

Image

Başka bir kripto para birimi traderı da bu iddiayı yineledi.

ByBit’in önde gelen traderlarından olan analist, Cuma akşamı Bitcoin’in 11 bin 500 dolara kadar yükselmesinden kısa bir süre sonra şunları söyledi: “Bu BTC pump hareketinin geri çekileceğine dair kötü bir his var. İyi bir olasılık aslında.”

Yükseliş beklentileri

Temeller, Bitcoin için olumlu bir şekilde yükseliş beklentilerini desteklemekte.

Civic’in CEO’su ve Multicoin Capital’in ortağı olan Vinny Lingham, geçtiğimiz günlerde Bitcoin’in buradan daha yüksek seviyelere çıkma şansı hakkında yorum yaptı:

“2016’dan beri Bitcoin’de bu kadar yükseliş beklemedim. Makro olaylar bizi başka bir boğa koşusu için teşvik ediyor. BTC önümüzdeki 12 ayda 3-5 kat artabilir, ancak 5X + olursa balon bölgesine geri dönüyoruz. Temel gösterge BTC hakimiyetidir. Eğer bu hareket sırasında %35’in altına düşerse o zaman yaklaşımım farklı olur.”

Square’in 50 milyon dolar değerinde BTC satın alması, ABD seçimleri ve teşvik çalışmaları Bitcoin için olumlu olabilecek gelişmeler olarak görülüyor.

bitcoinist


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin