YouTube bir kez daha kripto para kanallarını kapatmaya başladı
YouTube kripto para sansürü ile ilgili olası nedenler… Videolar geri yüklenecek mi?

YouTube bir kez daha kripto para kanallarını kapatmaya başladı

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Lider video paylaşım platformu YouTube, kripto para içeriklerini bir kez daha herhangi bir uyarı yapmadan silmeye başladı. Platformun önceden haber vermeksizin iki kripto kanalını aniden sildiği ortaya çıktı.

YouTube hiçbir uyarıda bulunmadan iki kripto para kanalını sildi

Video paylaşım platformu YouTube, platformundaki kripto para YouTuber’larını yeniden hedefine aldı. Platform bugün herhangi bir uyarı göndermeden kripto para sektörüyle ilgili iki kanalı sildi. Platform geçtiğimiz yıl yine kripto para birimi analizleri içeren birkaç videoyu ve kanalı herhangi bir neden olmadan kaldırmıştı.

Dünyanın en büyük merkezi video paylaşım platformu olan YouTube, birçok içerik oluşturucunun geçim kaynağı haline geldi. Platform bir süredir kripto para içeriklerini sansürlemesi sebebiyle tepki çekiyor. Son olarak Doopiecash ve Crypto Crow adlı iki kripto para kanalının askıya alındığı öğrenildi.

Söz konusu içerik oluşturucuları YouTube’un tüm yönergelerini izlediklerini ve her şeyi doğru yaptıklarını iddia ederken sansürün sebebi halen anlaşılabilmiş değil.

Daha önce Binance CEO’su Changpeng Zhao ve TRON kurucusu Justin Sun, YouTube’un acımasız sansür politikası sebebiyle dünyanın merkezsiz video paylaşım platformlarına ihtiyaç duyduklarını söylemişti. Şu anda YouTube’un kripto para birimleriyle ilgili içerik oluşturucularından arınmak istediği anlaşılıyor.

coinnounce

Bitcoin neden düştü? Düşüş sürecek mi, ufukta artış mı var?

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin