Son günlerin yıldız tokeni nereye gidiyor? Bu seviyelere dikkat!
Son günlerin yıldız tokeni nereye gidiyor? Bu seviyelere dikkat!

Son günlerin yıldız tokeni nereye gidiyor? Bu seviyelere dikkat!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Teknik tablo, NEAR token fiyatının genel eğiliminin güçlü bir şekilde yükselişte olduğunu gösteriyor. NEAR fiyatı yakın zamanda 17 dolar seviyesine yaklaştı ve tüm zamanların en yüksek direncini aştı. Kripto para, yeni destek olan 17 doların üzerinde iyi bir sürdürülebilirlik gösterdi ve erişiminin altındaki yeni seviyeleri karşıladı.

Önemli teknik noktalar:

NEAR fiyatı, 20-EMA hattından güçlü destek alıyor.

Trend tabanlı Fibonacci uzatma seviyesi, önemli direnç seviyesi olarak 22 dolar ve 24,5 dolar gösteriyor.

NEAR tokenindeki gün içi işlem hacmi, %20’lik bir artışla 1.71 milyar dolardır.

Yakın zamandaki teknik analizlerde, kripto para fiyatı 13 dolarlık desteği yeniden test ediyordu. Fiyat yükselmeye başlasa da, başka bir küçük geri çekilme için 17 dolar talebinde güçlü arz baskısı görüyor. Tokenin 13 dolar seviyesinden ikinci sıçramasının ardından teknik grafik, günlük zaman çizelgesi grafiğinde çift dipli bir model sergiledi. NEAR fiyatı 11 Ocak tarihinde, aynı zamanda önceki tüm zamanların en yüksek direnci olan 17 dolarlık boyun çizgisinden kesin bir çıkış sağladı.

NEAR kripto para ticareti, önemli MA’ların (20, 50, 100 ve 200) üzerindedir ve bu da güçlü yükseliş hizalamasını gösterir. Bu MA hatları, ara sıra yaşanan geri çekilmeler sırasında iyi destek sağlayabilir.

Ayrıca RSI, 100’e yaklaşan çizgileriyle fiyat hareketindeki istikrarlı büyümeyi destekliyor.

Fibonacci uzatma seviyeleri, NEAR fiyat rallisi için olası ipuçlarını veriyor

Tokenin 4 saatlik zaman çerçevesi grafiği, 17 dolar seviyesinin üzerinde yeni yüksek tepe ve dip ralliyi gösteriyor. Fiyat bu grafik seviyelerinde yeni olmasına rağmen, trend tabanlı Fibonacci uzatma seviyesini dikkate değer bir şekilde takip ediyorlar. Bu seviyelere göre, NEAR kripto para fiyatı için bir sonraki arz bölgesi 20 dolar, ardından 22 dolar ve 24,5 dolar.

coingape


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin