polkadot

Yıldız altcoin dip sinyali veriyor! Takip edilecek seviyeler

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Günlük zaman dilimindeki teknik göstergeler bu altcoin için yükseliş gösteriyor. Polkadot DOT 17 dolarlık yatay destek alanından sıçradı. Tüm zamanların en yüksek seviyesinden yaklaşık yüzde 64 düşen altcoin dip seviyeyi elde etmiş olabilir. Polkadot (DOT), 24 Şubat’tan bu yana yukarı doğru hareket ediyor ve şu ana kadar iki yüksek dip noktası oluşturdu. Kısa vadeli yükselen bir destek çizgisini takip ediyor.

DOT, 4 Kasım’da tüm zamanların en yüksek fiyatı olan 55,09 dolara ulaştığından beri düşüyor. Aşağı yönlü hareket, fiyatın Ocak ve Şubat aylarında 17 dolarlık yatay destek alanına dönmesine sebep oldu.

DOT move

Bir kez orada, zıpladı ve satın alma baskısının işaretleri olarak kabul edilen iki uzun alt fitil (yeşil simgeler) oluştu. Ayrıca, yükseliş formasyonu olarak kabul edilen bir çift dip oluşturmuş olması da olası görünüyor. Devam eden artışa rağmen, tüm zamanların en yüksek seviyesinden ölçüm yapan DOT, şu ana kadar %64 düştü.

Yukarı hareket devam edecek mi?

Short-term

Kripto para yatırımcısı @CryptoNTez, fiyatın küçük bir yukarı hareket başlattığını gösteren bir teknik gösterge grafiği paylaştı. Günlük zaman diliminde DOT için teknik göstergeler yukarı hareketin devamını desteklediğini söyledi.

Hem RSI hem de MACD, yükseliş farklılıkları oluşturduktan sonra yukarı doğru hareket ediyor. Ayrıca, MACD neredeyse pozitifken RSI 50’nin üzerine çıktı. Bu göstergelerin her ikisinin de yükseliş eğilimiyle ilişkisi var.

Wedge

Yukarı hareket devam ederse, bir sonraki en yakın direnç alanı, 0,382 fib geri çekilme direnç seviyesi tarafından oluşturulan 29,75 dolar olarak belirlenebilir. Ayrıca altı saatlik grafik bu değerlendirmeyi destekliyor. DOT’un azalan bir direnç çizgisinden (kesikli) çıktığını ve daha kısa vadeli bir yükselen destek çizgisini izlediğini gösteriyor. Çizgi yerinde olduğu sürece yükseliş eğilimi bozulmadan kalır.

DOT/BTC grafiği de benzer şekilde yukarı yönlü bir tablo çiziyor. 17 Mart’ta fiyat, Kasım 2021’den beri geçerli olan alçalan bir takozdan fırladı. Azalan kama bir yükseliş formasyonu olarak kabul edilir, bu nedenle en olası senaryo bir kırılmaydı.

beincrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin