featured

Yeni Bir ICO Projesi Başlıyor, 01 Ekim 2017; Cypher İle Tanışın

service service
Share

Share This Post

or copy the link

01 Ekim 2017’de start almaya hazırlanan, yeni bir ICO olan Cypher, kısa bir süre önce yaptığı duyuru ile geri sayıma başladı.

Cypher nedir?

İçine entegre edilmiş kendi kripto parasını kullanan coğrafi konum bulma uygulamasıdır.

Coğrafi konum teknolojisini kullanan Cypher uygulaması, hem IOS App, hem de Google Play mağazalarından indirilebiliyor olacak. Ayrıca uygulama, ”CYR” simgesi ile kendi kripto parasını sunuyor.

Proje, hem kendi ekonomisini oluşturmak hem de kullanıcılarını teşvik etmek amacıyla bir oyun olarak tasarlanmış.

Nasıl çalışır?

cyper oturum açma ekranı

Cypher, www.cyphermobile.com resmi web sitesinde kullanıcıların bir masa üstü cüzdan adresi de dahil olmak üzere, temel bilgileri kaydedeceği bir kaydın yapılmasını ve gelecekteki gelişmelerin de bu adresin isteğe bağlı bir çevrimiçi cüzdan olmasını şart koşar.

Kayıt tamamlandıktan sonra oyuncu, cypher uygulamasını aynı web sitesi hesabı ile senkronize edebilir, buradan oyuncu oyunu oynayabilir.

Cypher’da kullanıcıların ana hedefi, oyun terminallerinde fiziksel olarak gezmektir, Cypher bu esnada kullanıcıların coğrafi konumlarını kullanarak oyunculara CYR token gönderir. Oyuncuların topladığı tokenler belli miktara ulaştığı zaman cypher cüzdanlarına CYR’ler aktarılır.

Her bir oyun madenciliğinin 60 dakika olduğunu varsayarsak, kullanıcılar saatte 1 CYR olmak üzere, günde max. 24 adet CYR toplayabilecekler.

Oyun içinde belirlenen seviyeler sayesinde kullanıcılar daha fazla token toplayabilecekler. Ayrıca oyuncular oyun içindeki extra özellikleri dışarıdan ödeme yaparak alabilecekleri gibi, uygulama içindeki tokenleriyle de alabiliyor olacaklar.

Cypher, konum özelliği olan tüm cihazlarda kullanılabilecek, uygulama prototipinin şu an yaklaşık %90’ı hazır durumda ve yakında tamamı bitmiş olacak.

Önümüzdeki aylarda web sitesine yapılacak olan güncellemeler sayesinde Cypher, kripto para tabanlı projeler arasında örnek olmayı hedefliyor.

Cypher’ın token satışları 01 Ekim 2017’de başlayacak ve toplamda 1.5 milyon token ile sınırlı olacak. Ön satışa katılan yatırımcılar alımlarında 20 ekime kadar,%35 token bonusu, 23 ekime kadar %10 ve 26 ekime kadar %5 token bonusu alabilecekler. Bu ICO, satış öncesi e-mail listesine kayıt olan yatırımcılar için geçerli olacak.


 

Sorumluluk reddi: Bu yazı sponsorlu / ücretli bir makaledir. Kripto Para Haber, yazıda geçen bilgilerden ve ilgili ürün ya da hizmetlerle ilgili hasar, kar-zarar ya da kayıptan sorumlu değildir. Kripto para haber, yazıda adı geçen şirket, ürün ya da hizmetle ilgili okuyucuların özen göstererek kendi araştırmalarını yapmalarını önerir. 

Siz de sponsorlu makaleleriniz için iletişime geçin.


 

 

 




Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin