Haftalık kapanış öncesinde Bitcoin ve türevleri ne durumda?

Yeni altcoinler, Bitcoin’in gölgesinde kaldı: Performanslar düşük kaldı!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – 2021 yılından bu yana ortaya çıkan pek çok yeni varlık oldu. Yeni altcoinler kimi zaman iyi kimi zaman kötü performans sergiledi. Jump Crypto tarafından yakın zamanda yapılan bir analiz, yeni basılan kripto paraların büyük çoğunluğunun, dünyanın en büyük kripto para birimi olan Bitcoin’e kıyasla son derece düşük getiriler kaydettiğini ortaya koyuyor. 

Bloomberg, firmanın kripto kralına kıyasla şaşırtıcı bir şekilde %80’inin liderin altında olduğunu gösteriyor. Şirket, 3.700’den fazla tokenın performansını incelediğini bildirdi.

Çarpıcı bulgular, büyük piyasa değeri nedeniyle Bitcoin’e yatırım yapmayı savunanların yüzünü güldürdü. Bitcoin’den önemli ölçüde daha iyi performans gösteren birkaç değerli altcoinler olsa da, yeni çıkarılan kripto para birimlerinin büyük çoğunluğu ya bariz dolandırıcılıklar ya da herhangi bir faydası olmayan tokenlar oldu.

Yeni altcoinler, Bitcoin’in gerisinde kaldı

Firma ayrıca, altcoinlerin boğa piyasalarında daha iyi performans gösterme eğiliminde olmadığını da keşfetti. Jump Trading tarafından yayınlanan analizden muhtemelen en şaşırtıcı bilgi. Bu, altcoin piyasasının ne kadar kaotik olmasına rağmen gerçekten verimli olduğunun bir işaretidir.

Bugün erken saatlerde, dünyanın en büyük kripto para birimi olan Bitcoin, psikolojik olarak önemli olan bu fiyat işaretinin altına düşmeden önce kısaca 40.000 dolar seviyesini geri aldı.

Dogecoin, Solana, Shiba Inu ve Cardano gibi altcoinler 2021’de dikkatleri üzerine çekse de, riskten kaçınma hissi nedeniyle bu yıl düşük performans göstermeye devam ediyorlar. Federal Rezerv’in faiz artışlarının ana düşüş katalizörü olmasıyla birlikte, makroekonomik belirsizlik kripto pazarında ön planda kalıyor.

u.today


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin