Bu iki altcoin ne yapıyor? Dikkat çeken veriler neler?

Dikkat! Bu altcoin için veriler düşüş trendini halen geçerli kılıyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Cardano (ADA), piyasadaki en kötü etkilenen kripto para birimlerinden biri oldu. 3,10 doları gören altcoin, şimdi 1 doların altına kadar düştü. Geçmişteki ihtişamını altcoin arıyor. Bununla birlikte, zincir üstü ölçümler, çok uzak olduğunu ve aslında düşüş trendinin yakın zamanda sona ermeye yakın olmadığını gösteriyor.

Zincir üzerindeki metrikler kötü

Cardano için her zaman iyi giden bir şey, ağda kaydedilen aktivite miktarı oldu. Önemli bir topluluğu olan kripto para birimi, etkinlik ve trafik açısından en iyi performans gösteren ağlardan biri olmuştur. Bir noktada, hacim açısından önde gelen akıllı sözleşme ağı Ethereum’a rakip veya onu geride bırakıyor. Ancak Cardano’nun ağ etkinliği önemli ölçüde yavaşladığı için bu saltanat sona eriyor gibi.

Ayın başında, Cardano’nun günlük bazdaki gerçek hacmi, ağ üzerinden bir günde 750 milyon dolara kadar yükseldi. Bununla birlikte, dijital varlığın fiyatı düştüğü ve yatırımcı duyarlılığının negatife döndüğü için gerçek hacmi bir darbe aldı.

Snoop Dogg’un ağdaki NFT lansmanı ağdaki etkinliği artırmaya yardımcı oldu. Ancak bu kısa sürede sona erdi. Bunun sonucu, gerçek hacimde sürekli bir düşüş oldu. Bu yazının yazıldığı sırada, ağın gerçek hacmi şu anda günlük bazda 37 milyon dolar gibi düşük bir seviyede bulunuyor.

Bu altcoin için ne anlama geliyor?

Alandaki herhangi bir kripto para biriminin fiyatı, o varlığın ağ etkinliğine kolayca bağlanabilir. Cardano’nun gerçek hacmindeki düşüşün dijital varlığın değeri için daha fazla kötü haber vermesinin nedeni budur.

Bu gerçek hacimdeki bir artış, genellikle ADA fiyatındaki bir artışla çakıştı. Bunun ima ettiği şey, gerçek hacim düşüşüyle birlikte, yakında bir toparlanma belirtisi olmadan, altcoin için başka bir toparlanma eğilimini tetiklemek için yeterli momentum olmadığıdır.

newsbtc


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin